Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Třebíč » hotel, hostel » Hotel Kalimeta - Kuroslepy (hotel)

Hotel Kalimeta - Kuroslepy (hotel) [43402]



Umístění hotelu Kalimeta Unikátní kruhová stavba hotelu a hudební restaurace Kalimeta je umístěna nad obcí Kuroslepy (okres Třebíč, kraj Vysočina). Kalimeta je obklopena lesy národní přírodní památky - přírodní rezervace Údolí soutoku řek Oslavy a Chvojnice.

KALIMETA - centrum vzdělávání a relaxace - je určena pro pořádání vzdělávácích programů, tedy seminářů, školení, teambuilding, workshop atp. Po pracovním vzdělávacím programu pak místo nabízí desítky pozoruhodností v přírodní rezervaci jako hrady, zámky, zříceniny, památky, stepy, atp. Večer také můžete spočinout v relaxačním centrum wellness hotelu KALIMETA a užít si finské sauny, solné sauny, vířivého bazénu nebo masáží.

CO JE KALIMETA ? KALIMETA je unikátní kruhová bílá stavba hotelu a hudební restaurace - centrum vzdělávání a relaxace - umístěná nad obcí obcí Kuroslepy (blízko obce Náměšť nad Oslavou, okres Třebíč, kraj Vysočina, Česká republika).

KDY VZNIKLA KALIMETA ? 7. listopadu roku 2014, po devíti měsících fantastické tvůrčí práce, byla dokončena unikátní kruhová stavba

KALIMETA – centrum vzdělávání a relaxace.

KOMU JE URČENA KALIMETA ? KALIMETA je určena všem dobrým lidem, kteří se chtějí vzdělávat, sdílet a předávat znalosti a zkušenosti, realizovat školení, semináře, work shopy, kurzy a prezentace.

CO JE UVNITŘ HOTELU KALIMETA ? Srdcem kruhového hotelu je akusticky skvěle upravený prostor hudební restaurace s velkým otevřeným krbem a sál vybavený špičkovou profesionální digitální zvukovou aparaturou L-ACOUSTICS, scénickým divadelním osvětlením, video projekcí, prezentační technikou a pódiem.

JEDINEČNOST HOTELU KALIMETA ? Stavba reflektující světové strany dle magnetických pólů Matky Země, inspirovaná řeckou i egyptskou posvátnou geometrií s prvky Feng Šuej, je umístěna na energeticky významném místě nad obcí KUROSLEPY (okr. Třebíč, kraj Vysočina) obklopena lesy přírodní rezervace Údolí soutoku řek Oslavy a Chvojnice. Tedy úžasné místo na relaxační vycházky i delší výpravy do rozsáhlých, rozmanitých a členitých lesů, luk i strání, k potokům i řekám, hradům, zámkům, zříceninám, památkám i skalním útesům. Stavba vznikla vizí a inspirací při poslechu fantastické boží hudby současného řeckého skladatele pana YANNI.

POSLECH VAŠÍ HUDBY Máte-li hudební skupinu, sbor, orchestr nebo divadlo, přijde si k nám zahrát. Netradiční prostředí doplněné o špičkovou profesionální zvukovou, světelnou a projekční techniku včetně pódia je Vám plně k dispozici. Napište nám ještě dnes a dohodneme termín Vašeho kulturního programu.

VAŠE KAPELA Specialitou centra KALIMETA je akusticky vytlumený sál s restaurací vybavený špičkovou zvukovou technikou, kde si můžete zazpívat a zahrát na vlastní hudební nástroje nebo si způsobit radostný zážitek při poslechu Vámi donesených vlastních audio video nosičů - cd, dvd, hdd, usb :-)

ROZHLEDNA KALIMETA Korunou hlavní budovy Slunce centra KALIMETA je venkovní kruhová vyhlídková terasa o průměru 14 metrů, kde prožijete krásné chvíle při pozorování noční oblohy, východů a západů slunce a krajiny přírodní rezervace soutoku řek Oslavy a Chvojnice. Oslava, svatební obřad nebo narozeninová párty pod širým nebem se stane Vaším nezapomenutelným zážitkem. Na terase jsou dvě výdejní cateringová místa, příjemné ozvučení a možnost video projekce.

Kapacita centra Kalimeta Vážení klienti, předkládáme Vám přehlednou orientační tabulku o počtech osob, které mohou pohodlně využívat jednotlivé provozy hotelu Kalimeta.ubytovaných hostů hotelu hotelových pokojů 60 wellness centrum 21 konferenční sál 12 velký kruhový konferenční sál 80 venkovní kruhová vyhlídková terasa 150 hudební restaurace s otevřeným krbem a dětským koutkem 80 venkovní zahrádka s grilem a dětským hřištěm 60

Vybavení hotelových pokojů ... ticho, klid, příjemná atmosféra, ničím nerušené pohodlí, a zejména pak nerušený a kvalitní spánek... To jsou synonyma pro ubytování ve wellness hotelu KALIMETA !

Vážení návštěvníci hotelu Kalimeta. Vaše pohodlí a zejména klidný spánek v energeticky velmi příjemné a mimořádné kruhové budově hotelu KALIMETA je pro nás velmi důležitý. Proto jsme hotel KALIMETA vybavili tím nejlepším pro zdravý a pohodlný spánek. Též se můžete těšit na krásné výhledy z hotelových pokojů do daleké krajiny a na lesy přírodní rezervace soutoku řek Oslavy a Chvojnice. Zejména pak doporučujeme pozorování ojedinělých východů a západů slunce z naší kruhové terasy, tedy ze střechy hotelu KALIMETA.

Fantastickým místem hotelu KALIMETA je vyhlídková kruhová terasa umístěna na střeše této unikátní stavby. Co můžete právě vy zažít na této vyhlídkové plošině? Uspořádat svatební obřad Oslavovat výročí, narozeniny, svátky, promoce, zkrátka oslavy Relaxovat, odpočívat a opalovat se Těšit se z východů a západů slunce Pozorovat noční hvězdnou oblohu Poslouchat zpět ptáků bezprostřední přírody Realizovat setkání, seminář, školení, workshop, teambuilding Těšte se a radujte se z krásného místa... Kruhová střešní vyhlídková terasa rozhledna KALIMETA


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)