Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kutná Hora » lanové centrum » Lanové centrum Agnes - Bohdaneč (lanové centrum)

Lanové centrum Agnes - Bohdaneč (lanové centrum) [43050]




V  moderním lanovém centru sport parku Agnes máme připraveno vyžití pro celou rodinu a na své si přijdou všechny věkové kategorie. Lanové centrum vzniklo ve spolupráci s firmou Project Outdoor, která realizuje výstavbu certifikovaných lanových center po celém světě.

Lanové centrum sport parku Agnes je omezeno minimálním věkem 10 let, maximální váhou 120 kg. U lanových překážek na sebejištění je podmínkou minimální výška 120 cm. Účastníci mladší 18 let musí být pod dohledem dospělého účastníka. Jeden dospělý účastník může dohlížet na skupinu max. 10 účastníků pod 18 let nebo na 3 účastníky pod 15 let.

Vyzkoušejte náš lanový zážitek:

Big Swing

Jedná se o houpačku určenou pro jednu osobu, kdy je za pomoci instruktora klient zajištěn a spuštěn z výšky 9 metrů. Tato aktivita nevyžaduje žádné zaškolení klientů a její absolvování zabere pouze několik minut.

Možnosti jištění:

Sebejištění

Lanové překážky na sebejištění jsou instalované ve výšce 9 metrů nad zemí a čítají taktéž 14 překážek (celková délka překážek je 140 m). Před vstupem na překážky musí klienti projít školením na cvičném trenažéru určeném pro nácvik bezpečné techniky sebejištění (účastník se aktivně stará o svou bezpečnost).

Vzájemné jištění

Lanové překážky na vzájemné jištění jsou instalované ve výšce 5 metrů nad zemí a čítají celkem 14 překážek (celková délka překážek je 140 m). Před vstupem na překážky musí klienti projít školením na cvičném trenažéru určeném pro nácvik bezpečné techniky vzájemného jištění (lezec - hlavní jistič – záložní jistič).

Naše lanové centrum rovněž disponuje tréninkovou lezeckou stěnu, která je umístěna na výlezovém domku lanového centra s rozměry 9 x 3,75 metrů.

 
 

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)