Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Třebíč » restaurace, hostinec » Restaurant Coqpit - Třebíč (restaurace)

Restaurant Coqpit - Třebíč (restaurace) [42722]



V HISTORICKÉ ČÁSTI MĚSTA TŘEBÍČE SE NACHÁZÍ RESTAURANT COQPIT. ZDE VÁM NABÍZÍME ŠIROKÝ VÝBĚR STŘEDOEVROPSKÉ MODERNÍ KUCHYNĚ. KLADEME DŮRAZ NA POUŽÍVÁNÍ ČERSTVÝCH SUROVIN A VLASTNÍCH ZDROJŮ BYLINEK A KOŘENÍ.

V letech 2015 a 2016 jsme se dostali do Maurerova výběru Grand restaurant (nezávislý průvodce nejlepších a nejzajímavějších restaurací v České republice). V letošním roce jsme vybráni mezi restaurace, které se staly součástí publikace PRAGUE CUISINE, kniha vyjde v dubnu 2017.

Každý pracovní den můžete vybírat ze 3 poledních menu (tradiční, vegetariánské a speciální). Nabízíme pravidelně obměňované speciální nabídky, kde klademe důraz na čerstvé suroviny. K jídlu patří také výběr kvalitního vína a bezesporu lahodná káva, my jsme pro vás vybrali italskou kávu DOLCE NERO CAFFÉ, ke které vám velice rádi nabídneme některý z dezertů vlastní výroby. Nezapomínáme ani na "pivaře" a proto se u nás čepuje stále čerstvý a lahodný PILSNER URQUELL. A to vše sedm dní v týdnu.

V letních měsících také pořádáme kulturní akce, které díky tomu, že probíhají na nábřeží řeky Jihlavy, mají kouzelnou a nezapomenutelnou atmosféru. Restaurant Coqpit se stal součástí Festivalu Slavnosti růžových vín v Třebíči. I letos se máte na co těšit.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)