Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » dětské hřiště » Areál volnočasových aktivit - Mladá Boleslav (dětské hřiště)

Areál volnočasových aktivit - Mladá Boleslav (dětské hřiště) [42701]



Areál je tvořen nadzemní a podzemní částí. V nadzemní části je veřejnosti přístupný park s dětskými herními prvky. V parku najdete zahradní altán, vodní kaskádu, mořský příboj, taneční zvonkohru, vodní trysku či dřevěný telefon. 

Nově zpřístupněné sklepení s různými herními prvky, které je součástí areálu volnočasových aktivit na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi.

Sklepní prostory, které jsou nyní otevřeny pro veřejnost, byly objeveny při výstavbě podzemního parkovacího domu. Vzájemným propojením dvou větších sklepních prostorů, vůči sobě umístěných v rozdílných výškách a polohách, vznikl labyrint sklepních prostor, kterým je možné volně procházet. Navíc jsou zde umístěny různé herní prvky pro děti. Najdete zde zrcadla, míčkový bazén, skluzavku, dětskou lezeckou stěnu, lanovou prolézačku, kuželky, videoprojekci, periskop, nášlapné desky se zvukovými i vizuálními efekty. Ve vstupním objektu s kopulí tzv. bublině byla nainstalována velká obrazovka, kde je možné promítat různé videosnímky. 

Ve sklepení může být najednou 40 osob. Je třeba mít na paměti, že návštěva podzemí není ideálním místem pro hůře pohyblivé osoby. Základem celého řešení je kvalitní bezpečnostní systém s audiotechnikou a kamerami.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)