Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » hotel, hostel » Boutique Hotel Tanzberg - Mikulov (hotel)

Boutique Hotel Tanzberg - Mikulov (hotel) [42437]

Kulturní památka (KP)

Boutique hotel Tanzberg se může pochlubit skvělou polohou uprostřed Mikulova, který je vyhlášen vinařstvím a řadou památek. Krom toho se hotel nachází v budově, která je zajímavá svou historií. V 16. století tu jako zemský rabín působil legendární Rabbi Lőw, který byl dle pověsti tvůrcem Golema.Hotel disponuje 17 pokoji, v nichž se vyspí až 42 hostů.Součástí hotelu je restaurace, která slibuje skvělé gastronomické zážitky. Posedět lze i na venkovní zastřešené terase, v pivnici, vinárně nebo v nekuřáckém salonku.

Boutique hotel Tanzberg nabízí ubytování v 17 pokojích se 42 lůžky. Jsou zde jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Navíc je k dispozici jeden apartmán Maharal. Všechny ubytovací kapacity mají vlastní koupelnu, sociální zařízení, televizor a připojení k internetu.Všem ubytovaným jsou nabízny služby v podobě zajištění návštěvy vinařství Tanzberg Mikulov spojené s degustací.

Boutique hotel Tanzberg nabízí stravování ve vlastní restauraci s letní terasou. Hosté si tu mohou pochutnat na specialitách české i židovské kuchyni. Samozřejmostí je možnost ochutnat vynikající vína Tanzberg.V pivnici si krom piva labužníci pochutnají na skvělých pokrmech, které se hodí přímo k tomuto lahodnému moku. V salonku je možné vychutnat si kávu nebo likér a vynikající moučník. Jsou zde podávány snídaně. Ve vinárně jsou po dohodě pořádány degustace vín při cimbálové muzice.

Nespornou výhodou Boutique hotelu Tanzberg je to, že se nachází v centru Mikulova a nedaleko hraničního přechodu s Rakouskem.K návštěvě tu láká biosférická rezervace Pálava, Lednicko - Valtický areál, zdejší lesy, bílé skály a rozsáhlé vinice. Nechybí řada historických památek.Pro veřejnost jsou v okolí pravidelně pořádány akce jako vinobraní, hody nebo folklorní slavnosti.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)