Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » pension » Penzion Pod Hradem - Dolní Adršpach (penzion)

Penzion Pod Hradem - Dolní Adršpach (penzion) [42358]




Penzion - pension POD HRADEM nabízí ubytování v oblasti Adršpašsko-teplické skály. V okolí jsou ideální podmínky pro turistiku, cyklistiku, horolezectví, lyžování, výlety (Adršpach, Teplice nad Metují, Adršpašské skály, Teplické skály, Broumov, CHKO Broumovsko, Kladské pomezí, Bor, Hejšovina, Jestřebí hory, Náchod, Trutnov, Jaroměř, Nové Město nad Metují, Opočno, Rozkoš, Krkonoše, Orlické hory, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Dobrošov, Polsko). 

Penzion POD HRADEM ADRŠPACH se nachází uprostřed obce a můžete k nám přijet nejen autem, autobusem, ale také vlakem na nádraží ČD Dolní Adršpach. Parkování - pro ubytované přímo vedle penzionu zdarma.

Penzion má pro Vás k dispozici 3 pokoje 2 lůžkové 2 pokoje 3 lůžkové 2 pokoje 4 lůžkové Součástí pokojů je sociální zařízení a barevná televize na pokoji. Možnost připojeni k INTERNETU v celém penzionu 

STRAVOVÁNÍ - k ubytování je možnost snidaně 70,-Kč a nebo s polopenzí za 170,-Kč Sleva na dětskou porci při polopenzi je 30,- Kč. Po dohodě je možné zajistit celodenní stravování v nedaleké restauraci (asi 40m). Možnost ohřevu vlastního jídla v mikrovlnné troubě na chodbě prvního patra. V rychlovarné konvici si můžete připravit čaj a kávu z vlastních zdrojů.

Restaurace je v překrásném stylovém provedení jídelny Vám nabízíme stravování, pořádání přednášek, seminářů, školení, různých soukromých oslav, silvestrů atd. Náš jídelníček nabízí jak hotová jídla, tak i minutky dle přání zákazníků. K ubytování nabízíme polopenzi a po dohodě i plnou penzi. Celková kapacita jídelny je 40 hostů.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)