Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » pension » Penzion Zámecká - Dolní Adršpach (penzion)

Penzion Zámecká - Dolní Adršpach (penzion) [42346]




Penzion "Zámecká" se nachází v srdci Andršpašsko-Teplických skal, přímo v obci Adršpach, jen 300 metrů od Skalního města. Adršpašsko-Teplické skály jsou jedním z nejkrásnějších a hojně navštěvovaných míst v Čechách, nacházejících se v CHKO Broumovsko.

Jsme přátelský penzion vhodný pro ubytování jednotlivců i větších skupin. Okolí penzionu je ideální pro pěší, cyklo i běžkařské výlety do blízkého i vzdáleného okolí. Na své si zde přijdou hlavně horolezci, ale i návštěvníci, kteří hledají klid a odpočinek v srdci skal. V penzionu se nachází vhodné prostory k pořádání rodinných a podnikových oslav.

Návštěvníci penzionu mají k dispozici kuchyňku, v přízemí penzionu je bar s krbovými kamny. V areálu penzionu, můžete posedět u ohniště, koupat se v bazénu nebo využít fotbalové hřiště. Děti zde mají k dispozici pískoviště. U penzionu se nachází soukromé parkoviště.

Vybavení a pokoje

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a WC. Všem ubytovaným je k dispozici společenská místnost v přízemí penzionu s vybavenou kuchyní (lednice, sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba). Na opačném konci pozemku se nachází stodola, ve které je velké ohniště a možnost přespání v podkroví ve spacáku. Nachází se zde také sociální zařízení.

Stodola je velmi vhodná např. k pořádání nejrůznějších večírků, je zde možnost rožnění - vhodné k oslavám narozenin a kulturních akcí. Penzion je ideální volbou ke skupinovému pronájmu pro týdenní pobyty. Celková kapacita penzionu je 22 lůžek. Možnost využít naši stodolu k oslavám a kulturním akcím. Parkování zdarma přímo v areálu. Stravování je možné ve dvou restauracích vzdálených cca 100 m od penzionu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)