Přihlásit
Mobilní verze s GPS
» okres nezařazeno » koupaliště, bazén, aquapark » Krytý plavecký bazén - Bučovice (krytý bazén)

Krytý plavecký bazén - Bučovice (krytý bazén) [42229]



Koncem října roku 2004 otevřelo Město Bučovice na ulici Školní v prostorách mezi Základními školami 710 a 711 krytý plavecký bazén.

Jedná se o patrový jedinečně tématicky zpracovaný relaxační komplex v našem okrese. V tomto unikátním objektu je v přízemí umístěn plavecký bazén o rozměrech - délka 17 metrů, šířka 10 metrů a hloubka ve sklonu od 1,35 - 1,50 metrů, s cirkulací vody a se stálou teplotou vody, 28 stupňů Celsia. Velikým lákadlem se stala vodní atrakce, což je jedinečné podvodní osvětlení, které vyniká zvláště ve večerních hodinách. Pro příjemnou relaxaci a rekonvalescenci organismu je celá podlaha kolem bazénu vytápěna a vzduch v celém prostoru je klimatizací udržován na příjemných 30 stupňů Celsia. Vzhledem  tomu, že je bazén možné využívat v dopoledních hodinách pro školní plaveckou výuku, je zde kladen veliký důraz na hygienické, zákonem stanovené požadavky a tudíž je hladina chemických látek obsažených ve vodě udržována na nejnižší možné hranici, takže voda je vhodná ke koupání jak pro kojence, tak i pro dospělého jedince.

V odpoledních hodinách Po - Pá od 15.00 do 21.00 hod. a v So a Ne od 13.00 do 20.00 hod. je bazén přístupný veřejnosti za bezkonkurenční hodinové ceny. V tomto časovém rozmezí je možné bazén využívat ke komerčním, firemním účelům, což znamená, že si firmy mohou pronajmout na pevná hodinová údobí bazén pouze pro své zaměstnance, za paušální hodinový poplatek (viz. ceník - bazén).

Součástí prvního patra je i odpočinkové a velmi příjemné bistro Aqua, kde si mohou zákazníci dát něco dobrého k pití i k jídlu, a můžou se kochat nad jedinečným pohledem z proskleného bistra na vodní hladinu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)