Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Penzion U Kurtu - Strážné (penzion)

Penzion U Kurtu - Strážné (penzion) [42212]




Penzion se nachází v obci Strážné, 5km od Vrchlabí, 200 m od centrálního parkoviště (parkovné cca 50Kč/den) , v horní části 800 metrové sjezdovky Kotva s nočním lyžováním. V zimním období zavazadla sváží správce penzionu, v letním období je parkování přímo u penzionu.

Online náhled na sjezdovku u pensionu naleznete zde: Sjezdovka u pensionu U Kurtu

Ubytování:

Penzion má 10 pokojů s celkovou kapacitou 34 lůžek včetně 6 přistýlek. Možnost zapůjčení dětské postýlky.

Složení pokojů:
2 apartmány pro 3-5 osob – ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem, rychlovarnou konvicí, jídelním stolem, prostornou skříní a vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, tři pevná lůžka, možnost dvou přistýlek.
3 čtyřlůžkové pokoje – pokoj se čtyřmi pevnými lůžky s prostornou skříní a vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem.
5 dvoulůžkových pokojů – pokoje jsou vybaveny dvoulůžkem, prostornou skříní a vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem. Možnost doplnit pokoje jednou přistýlkou.

Vybavení:

Penzion disponuje restaurací, barem, venkovní terasou (v letních měsících s krbem), je vybaven sušáky na boty, lyžárnou s přímým vjezdem na sjezdovku. Pro relaxaci hostů je k dispozici sauna a whirpool – solnička a nově také venkovní whirpool.

Restaurace:

Stylová restaurace s kachlovými kamny nabízí teplá jídla po celý den pro ubytované hosty, příjemnou obsluhu, dobře zásobený bar a je otevřena denně od 10hod. V restauraci mohou ubytovaní hosté čerpat polopenzi (možno přiobjednat plnou penzi).

Stravování pro ubytované:

Možnost ubytování se snídaní, s polopenzí (snídaně+večeře) nebo plnou penzí.
Snídaně je formou švédských stolů, obědy a večeře se podávají servírované a skládají se ze dvou chodů (polévky a hlavního jídla).
V případě objednání polopenze začíná pobyt večeří a končí snídaní.

Sport a služby v okolí:

Penzion leží přímo uprostřed sjezdovky s denním i nočním lyžováním, v letních měsících je k dispozici víceúčelové hřiště a venkovní tenisové kurty. V blízkosti je hladká asfaltová plocha vhodná pro jízdu na kolečkových bruslích nebo na koloběžce.
V centru obce Strážné je dětské hřiště s prolézačkami, klouzačkou a houpačkami.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)