Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » pension » Penzion Pod kolem - Šošůvka (penzion)

Penzion Pod kolem - Šošůvka (penzion) [42051]




Nabízíme Vám ubytování v malé obci Šošůvka, v nádherném kraji chráněné oblasti Moravského krasu, do kterého láká tisíce turistů především propast Macocha, vápencové jeskyně a unikátní plavba po podzemní říčce Punkvě. V našem penzionu najdete komfortně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Na všech pokojích se nachází sociální zařízení, LCD Televizor včetně internetového připojení zdarma.

Součástí našeho penzionu je i stylová restaurace, která nabízí hostům penzionu, ale i všem ostatním turistům tradiční domácí kuchyni. Za příznivého počasí je pro naše hosty k dispozici příjemné venkovní posezení

Hostům našeho penzionu nabízíme příjemné posezení v restauraci s krbem a výbornou domácí kuchyní. Kromě nabídky z našeho jídelního lístku rádi připravíme menu dle Vašeho přání. Samozřejmostí jsou denní a víkendové nabídky poledního menu.

V letních měsících je pro naše hosty otevřeno venkovní posezení. Naši kompletní nabídku naleznete v jídelním lístku. Pro ubytované podáváme snídaně od 8.30. hod.

Svatby a rodinné oslavy

Nabízíme uspořádání rodinných oslav a svateb. Jsme ochotni poradit a pomoci nejen s přípravou slavnostního menu, ale také s dalšími službami jako je květinová výzdoba, hudba apod.

Firemní akce a školení

Restauraci je možné využít také pro firemní školení, prezentace či přátelské setkání s obchodními partnery. V restauraci je také BENQ dataprojektor, včetně 80″ plátna na promítání i s ozvučením, takže jsou možné také prezentace i s audiovizuální projekcí. Možnost zdarma se připojit k internetu přes wi-fi je u nás samozřejmostí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)