Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Jičín » restaurace, hostinec » Restaurace u Jindry - Železnice (restaurace)

Restaurace u Jindry - Železnice (restaurace) [41636]



Restaurace byla postavena léta Páně panem Schonfeldem.V roce 1911 prodána manželům Štěpánovým. Restaurační zařízení nefungovalo 50 let, budova byla určena ke skladovým prostorám a pomalu chátrala. V roce 2005 objekt zakoupil Jindřich Jaroš a jeho snahou bylo navrátit budovu co možná nejvíce k původnímu stavu. Nyní je po celkové citlivé rekonstrukci.

Restaurace nabízí příjemné posezení ve stylové restauraci, která je členěná: - restaurace Salonek – určený k pořádání soukromých akcí Sál – součástí je samostatný bar sloužící k soukromým akcím a je napojen na letní terasu Pro letní sezení je součástí restaurace venkovní terasa, kde je zařízena venkovní kuchyň s grilem.

Ubytování Naše služby a ubytování, které poskytujeme se snaží podtrhnout krásu přírody Českého Ráje. Nejde nám o dokonalost, ale o pocit aby jste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli.Naše pokoje jsou jedinečné, každý je originál, jako každý člověk je jiný a má jiné potřeby. Všechny pokoje jsou zcela nově vybudovány, jsou stylově zařízeny historickým nábytkem a mají vlastní sociální zařízení.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)