Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Strakonice » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační areál Milavy - Velká Turná (kemp)

Rekreační areál Milavy - Velká Turná (kemp) [41598]



Vítejte v našem areálu: Pro nastávající letní sezónu nabízíme pobyty v krásném prostředí jihočeských rybníků a lesů. Rekreační areál Milavy - Velká Turná se nachází přibližně 10 Km od Strakonic, Blatné a Písku v lesním prostředí, obklopený několika rybníky, z nichž nejbližší a největší nese jméno Milavý. Ubytování: K ubytování jsou Vám k dispozici dva vybavené sruby, čtyřlůžkové chatky, nebo můžete využít vyhrazeného prostoru k umístění stanu či karavanu. Bližší innformace najdete pod záložkou "UBYTOVÁNÍ"

Stravování: Ke stravování můžete využít restauraci s velkým výběrem jídel za příznivé ceny přímo v areálu, nebo si sami uvařit v kuchyňce s plynovými sporáky, dřezem na mytí nádobí s teplou a studenou vodou a se stoly a židlemi.Základní potraviny, denně čerstvé pečivo, nápoje, drogistické zboží a cukrovinky vám nabídneme v naší malé prodejničce v areálu.

Rekreační vyžití: Koupání v rybníce Milavý (asi 100 m od chatek písčitá i travnatá pláž s dětským hřištěm a občerstvením).Velmi dobré podmínky pro surfování. V areálu je k dispozici hřiště na volejbal a nohejbal. K zapůjčení vám nabízíme koule na petanque, rakety na bedbinton a další. Pro rybáře můžeme zajistit povolenku i bez rybářského lístku. Pro milovníky koní jsme schopni sjednat vyjížďky na koních. Přímo v areálu je vám k dispozici restaurace s venkovním posezením,kulečníkem a elektronickými šipkami a venkovní ohniště pro pořádání táboráků. Tato malebná část Čech také nabízí nepřeberné množství kulturních památek a zajímavostí. Celý kraj je také protkán mnohými cyklistickými stezkami.

Ubytování

sruby: K pronájmu srub pro max. 5 osob na okraji chatového tábora zasazený do lesního porostu. V přízemí srubu je obytná místnost vybavená televizí, kuchyňský kout (el.vařič, varná konvice, mikrovlnka, lednička a nádobí) a sprchový kout. V podkroví jsou k dispozici 4 lůžka a WC. Z obytné místnosti je vstup na malou terasu a před srubem sezení se slunečníkem s možností grilování. Za poplatek je k zapůjčení v případě nepříznivého počasí teplomet. Srub je možno pronajmout od poloviny května do září.

chatky: 25 čtyřlůžkových chat s verandou a venkovním posezením,vybavených lůžkovinami, palandami,skříní,stolkem a židlemi, nabízí přiměřené pohodlí pro rekreaci. Za poplatek možno pronajmout plastové kempinkové nádobí pro 4 osoby, varnou konvici, chladící box (ceny viz ceník). Sociální zařízení je společné v areálu.

kemp: „Trávíte svou dovolenou pod stanem nebo v karavanu???" Tak to jste na správném místě. I v letošní sezóně jsme právě pro Vás připravili možnost prožít si svou dovolenou pod stanem nebo v karavanu s možností využít veškerého našeho sociálního,stravovacího a sportovního vybavení. Postavte si svůj stan nebo karavan na vyhrazeném místě ve středisku"Milavy – Velká Turná".


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)