Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » dětské hřiště » Baldův svět - Mladé Buky (dětské vodní hřiště)

Baldův svět - Mladé Buky (dětské vodní hřiště) [41536]




V loňském roce jsme si lámali hlavu, jakou formu vodní zábavy v našem areálu realizovat. Nakonec jsme se rozhodli pro vodní hřiště, které děti i dospělé zabaví a zároveň osvěží. Vodní hřiště je tvořeno různými prvky, které navazují na vodu. Na hřišti je spousta korýtek, mlýnků, stavidýlek, přehrádek, brouzdaliště a děti této zábavě určitě neodolají.

A letos jsme zrealizovali další rozšíření Baldova světa, tentokrát se můžete těšit na mini zoo s holandskými kozami, pirátskou loď, lanovku, fontánku, občerstvení, podlahové Člověče, nezlob se! a samostatný vstup s turnikety.

Baldův svět o celkové rozloze 40 000 m2 se nachází 100 m od parkoviště (směrem přes řeku Úpu), vstupenky si můžete zakoupit na pokladně bobové dráhy či na pokladně u vstupu do Baldova světa. Naleznete tu houpačky, prolézačky s tobogany, 6 mistné trampolínové pole, vzduchové trampolíny, letní tubing, 18 m dlouhou nafukovací housenku Megi, 4 místnou bungee trampolínu, dvě vodní hřiště, 16 metrů velké vyhřívané brouzdaliště s fontánkou, síťovou loď, duo lanovku, přírodní bludiště, síťovou atrakci s vyhlídkou pro děti i dospělé, mini zoo s malými holandskými kozičkami, maxi Člověče, nezlob se, ohniště, občerstvení a sociální zařízení. V létě 2020 se můžete těšit na nové 3D bludiště s tobogánem - trasu dlouhou 107 metrů s domečky a lávkami včetně unikátních překážek. V neposlední řadě Baldovým světem procházejí i dvě stezky: Čertovská stezka - 500m dlouhá  Čertovská stezka s deseti stanovišti, na kterých se děti dozvědí, co všechno místní čerti dovedou. Poznávej přírodu s Baldou - 370 metrů dlouhá stezka Poznávej přírodu s Baldou, kde se děti na 11 tabulích seznámí s přírodními zákonitostmi Prostřednictvím webového formuláře si můžete také pro Vaši návštěvu objednat piknikový koš. Těšíme se na Vás! 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)