Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » lyžařský vlek, snowpark » Lyžařský areál Janova Hora (ski areál)

Lyžařský areál Janova Hora (ski areál) [41529]




Rodinný lyžařský areál Janova Hora se nachází přímo v centru Krkonoš v katastru obce Vítkovice v Krkonoších. Spodní stanice areálu je velmi dobře dostupná, jelikož leží v bezprostřední blízkosti hlavní údolní cesty do známého areálu Horní Mísečky - Medvědín. Zaměření areálu je především na rodiny s dětmi a to od útlého lyžařského věku až k těm pokročilým.

V areálu se nacházejí tři vleky. Tyčový vlek TLV 11 o délce 450m, talířový vlek Single Michálek o délce 300m a lanový dětský vlek o délce 30m s celkovou kapacitou 1620 os/hod. Dohromady je zde k dispozici 900m sjezdových tratí, které se v závislosti na množství sněhu rozšiřují na mnoho dalších  zábavných tratí se zaměřením na  dětské zákazníky.

K doplňkovým aktivitám areálu patří lyžařská škola zaměřená nejen na děti, ale také na zdokonalování lyžařského umění dospělých, mini půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení, večerní lyžování s grilováním, 2x občerstvení, 2x toalety, další dětské zábavné arény.

Naše přednosti:

Areál přátelský k rodinám s dětmi  |  Snadná dostupnost přímo z parkoviště u areálu  |  Krásné večerní ohnivé lyžování  |  Vlastní skibus

 

Dětská lyžařská škola

Lyžařská škola:

Nabízíme výuku lyžování a snowboardingu pro děti i dospělé. Provoz školy začíná 27.prosince, až do konce lyžařské sezóny. Těšíme se na Vás denně od 9,00 do 16,00 hodin. Naši instruktoři se budou rádi věnovat úplným začátečníkům, ale i zdatným lyžařům, kteří chtějí zdokonalit své lyžařské umění. Můžete si vybrat individuální hodinu, nebo zažít zábavu ve skupině. Pro účastníky vícehodinového kurzu jsou každý pátek uspořádány závody.

Dětská školka:

Pro Vaše nejmenší a samozřejmě i pro Vás, naši dospělí hosté, jsme připravili dopolední dětskou školku, která umožní rodičům, aby se mohli věnovat svému volnému času, a přitom jejích malé ratolesti budou prožívat originální dětskou školku na sněhu.
Školka je určena pro děti ve věku od 2 do 6 let. Je v provozu od pondělí do pátku vždy od 9,00 do 12,00 hodin. V tuto dobu děti zažijí veškeré zimní radovánky na sněhu (sáňkování, bobování, koulování, stavěni ze sněhu…..), v případě nepříznivého počasí zábavu ve stanu kreslení, rukodělné práce, promítání…) to vše zakončené výrobou drobných upomínkových předmětů.

Dětský kemp:

Novinkou v našem areálu je dětský kemp. Vaše děti zažijí to, co jim ještě žádný jiný areál nenabídnul. Jedná se týdenní výukový a sportovní tábor pro děti ve věku od 6 do 13 let, od pondělí do pátku, každý den, od 9,30 do 15,00 hodin.
Děti jsou součástí skupiny, kde se pod vedením zkušeného instruktora zdokonalují v lyžařském umění, zažívají doplňkové činnosti na sněhu (skiering, jízdy ve sněhovém tobogánu…), v případě nepříznivého počasí je pro účastníky přichystána činnost ve stanu (soutěže, promítání filmů…).
Kempu se mohou zúčastnit různě zdatní sportovci (vhodné konzultovat při objednání). V ceně týdenního kempu je pětidenní výuka lyžování a doplňková činnost, pětidenní jízdné v lyžařském areálu, oběd upomínkové předměty.
Týdenní kemp je zakončen lyžařskými závody a závěrečnou dětskou diskotékou s vyhlášením výsledků, …nikdo neodejde s prázdnou…


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)