Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » hotel, hostel » Hotel Alfonska - Benecko (hotel)

Hotel Alfonska - Benecko (hotel) [41489]




Ubytování: Hotel Alfonska poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích (z toho 1 bezbariérový), třílůžkových pokojích, a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV+SAT a WiFi připojením (WiFi připojení je po celém objektu). Možnost využití privátní vířivky. Krb. Parkování zdarma u hotelu.
 
Stravování: Stravování ubytovaných hostů je zajištěno v příjemně zařízené restauraci se společnou i individuální volbou jídel z české i mezinárodní kuchyně. Je možné si vybrat od samotných snídaní přes polopenzi, až po plnou penzi. Hotel vychází vstříc i požadavkům na dietní stravu či zvláštní režim. 
 
 
Hotel Alfonska je i v zimních měsících velmi dobře dostupný jak vlastním autem (parkoviště přímo u chaty), tak prostřednictvím autobusové dopravy. Hotel má vlastní sportovní hřiště a v teplých měsících je k dispozici i venkovní bazén i půjčovna kol. V okolí je mnoho turistických tras i cyklotras. V zimě u hotelu jsou ihned nejdelší lanovka na Benecku, i také běžecké tratě. Také půjčujeme lyže. Centrum Benecka je vzdálené necelých 30 min. chůze (restaurace, diskotéky, bary, herny, bowling…). Hotel má provoz non-stop.
Hotel Alfonska je uzpůsoben jak k individuální celoroční rekreaci, rekreaci pro rodiny s dětmi, tak i pro organizování oslav, vzdělávacích seminářů, skupinové akce, firemní školení, atd. Kapacita společenských místností je až 135 osob, samostatný salónek poskytuje až 40 míst. Organizované skupiny nad 20 lidí mají mimo zimní měsíce možnost velmi příznivých slev. Je možná individuální příprava rautů a společenských oslav s možností zajištění doprovodného programu.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)