Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » chata, chalupa » Rekreační chalupa Rozárka - Benecko (chalupa)

Rekreační chalupa Rozárka - Benecko (chalupa) [41488]




Rozárka je stylový dům se čtyřmi samostatnými apartmány, dvěma podkrovními pokoji a společnými prostory. Prostorné apartmány jsou určeny pro 4 až 9 osob. Každý apartmán o ploše menšího bytu (3+kk 85m2) má dvě ložnice, samostatný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním koutem. Apartmány v přízemí jsou vybaveny sedmi lůžky a dvěma přistýlkami. Podkrovní apartmány mají šest lůžek a tři přistýlky. Každá samostatná ložnice má manželské dvojlůžko a jedno nebo dvě samostatná lůžka. Jako přistýlky lze využít rozkládací rohovou sedačku, která je umístěna v obývacím pokoji. V apartmánech Lucie a Jana lze pro přistýlku využít také rozkládací křeslo. Koupelna a toalety jsou oddělené. Vstupní chodba obsahuje velkou vestavnou skříň s dostatkem úložného prostoru a věšákovou stěnu. Apartmán tedy mohou pohodlně využít i dvě rodiny nebo přátelé, kteří chtějí trávit dovolenou nebo víkend na horách společně, a přitom mít dostatek soukromí. K dalšímu standardnímu vybavení patří: sklokeramický vařič, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednice, myčka, TV SAT, internet WIFI. Parkovací stání je přímo u chalupy. Apartmány v přízemí mají bezbariérový vstup. Půjčovna horských kol je do 50m.

 

Pro malé rodiny jsou určeny dva samostatné prostorné pokoje v podkroví (Honza a Ondra). Každý pokoj má manželské dvoulůžko a dvě rozkládací křesla, které mohou posloužit jako přistýlka pro děti. Místo je i pro cestovní postýlku. Pro oba pokoje je určena společná koupelna na chodbě s vanou a toaletou. Na chodbě je též k dispozici miniaturní kuchyňský koutek. Samozřejmě lze využít i velkou kuchyň ve společenské místnosti v suterénu, jakož i ostatní příslušenství včetně herny.

Nemusíte se tísnit v malých apartmánech, které jsou typické pro velká rekreační střediska, kde za vysoké ceny ubytování jste odkázání na velmi malý prostor jednopokojových apartmánů zpravidla o celkové ploše do 30m2 se spaním pouze na přistýlkách. Nemusíte za předražené skipasy trávit čas v dlouhých frontách. Přijeďte k nám, užijte si pohodlné a luxusní ubytování v prostorných apartmánech za poloviční ceny oproti hotelům. S ubytováním získáte též slevy na skipasy v celém areálu Benecko a užijete si lyžování bez front. Nemusíte na sjezdovky dojíždět, protože nejbližší sedačková lanovka je 150 m od chalupy.  V létě můžete přijet i se staršími rodiči, kteří budou mít samostatný pokoj a případně pohlídají vaše malé děti, když vyrazíte na delší výlet. Klidné místo, krásné okolí, mimořádně čistý vzduch, charakter ubytování a velmi solidní ceny poskytují příležitost zejména pro mladé rodiny i starší lidi.  Pro společná setkání větších skupin jsou určeny prostorné místnosti v suterénu. K dispozici je společenská místnost s barem a herna s ping pong stolem a koutkem pro malé děti. Samozřejmostí je lyžárna. Roubený dům Rozárka se nachází v blízkosti sedačkové lanovky. Z obývacích pokojů všech apartmánů a z ložnic jihovýchodně orientovaných apartmánů je výhled na nedalekou sjezdovku. Výhledy na sjezdovku můžete vidět na obrázcích fotogalerie. Pro letní pobyty lze využít venkovní posezení s možností grilování. K dispozici je též vlastní ohniště. Pro menší děti malá chaloupka s vlastním nábytečkem, pískoviště, houpačky a spoustu prostoru okolní nádherné okolní přírody.

Spotřeba energií, povlečení a služby běžného úklidu jsou součástí ceny ubytování. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)