Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » pension » Penzion Arnika - Janov nad Nisou-Hrabětice (penzion, restaurace)

Penzion Arnika - Janov nad Nisou-Hrabětice (penzion, restaurace) [41473]




Penzion Arnika se nachází v čistém a oblíbeném prostředí CHKO Jizerských hor, krásné horské vesničce Hrabětice – v centru SKI AREÁLU SEVERÁK – v bezprostřední blízkosti několika vleků a sjezdovek.

V našem penzionu máme 11 pokojů s celkovou kapacitou 56 míst. Sociální zařízení se nachází na každém nadstandardně vybaveném pokoji.

Pokoje jsou 1x 2 lůžkový, 4x 4 lůžkový, 2x 5 lůžkový, 3x 6 lůžkový a 1x 10 lůžkový. Součástí penzionu je restaurace a vybavená posilovna.

Přímo u penzionu je bezplatné parkoviště. Penzion je ideálním místem pro rodinnou rekreaci, pořádání oslav, podnikových akcí, školení, jazykových kurzů, lyžařských výcviků i škol v přírodě.

Svou polohou je Arnika skvělým východiskem pro sjezdové lyžování, běžecké lyžování, cykloturistiku i turistiku. V okolí je několik upravovaných sjezdovek, běžeckých stezek, je zde jeden z hlavních nástupů na Jizerskohorskou magistrálu a řada značených turistických stezek. K výletům za zábavou láká i nedaleký Jablonec s plaveckým bazénem nebo Liberec se zoologickou a botanickou zahradou a zábavným centrem Babylon.

Denně upravované sjezdovky jsou vhodné pro rodiny s dětmi, k dispozici je 10 lyžařských vleků pro sjezdové lyžování, dětský pás, dětský kolotoč a lyžařská škola a školička. V letním období je možno zapůjčit kola či koloběžky a je možno využít tenisové kurty v okolí. Budete ubytováni příjemně, komfortně, přímo v centru sportovních aktivit. Přesvědčte se pohledem na webové kamery umístěné v okolí našeho penzionu.

 

Dále je k dispozici nově otevřená nekuřácká restaurace pro 100 osob vybavené vnitřním krbem, projekcí a hudbou.

Součástí restaurace jsou i venkovní terasy pro 100 osob s krásným výhledem do krajiny Jizerských hor. Na terase je venkovní gril, kde Vám připravíme naším kuchařem sele, jehně i grilované speciality.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)