Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Uherské Hradiště » pension » Penzion Malovaný - Osvětimany (penzion)

Penzion Malovaný - Osvětimany (penzion) [41460]



Filozofií našeho penzionu je vytvořit pro návštěvníky co nejpříjemnější atmosféru, aby si odpočinuli od každodenního stresu a starostí. Vyberte si některý z našich 18 pokojů, kde poskytujeme 41 pevných lůžek a 5 plnohodnotných přistýlek, a uvidíte, že jsme se touto filozofií řídili už při jejich zařizování.

I když se Vám z naší postele možná nebude chtít, sportovní nadšenci a turisté to určitě udělají rádi. Lyžaři a snowboardisté ocení skvělé zázemí Ski parku, kde si mohou užívat sněhu od rána do večera, ostatní se mohou po celý rok vydat na túru malebnými Chřiby.

Součástí celého areálu je také nekuřácká hospoda Na Srubu, kde můžete s přáteli nebo rodinou posedět u skvělého jídla a pití ve stylovém prostředí. Přijeďte a uvidíte sami.

Bydlet u nás můžete ve 2, 3 či 4 lůžkovém pokoji nebo si pro sebe pronajmout celý apartmán. V penzionu poskytujeme rovněž bezbariérové ubytování.

Každý z pokojů jsme vybavili sprchou nebo vanou, toaletou, televizí a klimatizací, po celém penzionu se připojíte bezdrátově k internetu prostřednictvím wifi. Konkrétní pokoj podle Vašich přání si můžete vybrat v níže uvedených přehledech. Nezapomeňte ani na naše pobytové balíčky a různá zvýhodnění. Můžete díky nim získat zajímavou slevu a ubytování v Chřibech si ještě víc užijete.

Těšíme se na Vás!


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)