Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » hotel, hostel » Horský hotel Sůkenická - Bílá (hotel)

Horský hotel Sůkenická - Bílá (hotel) [41437]




Celková ubytovací kapacita hotelu je 58 lůžek, při maximálním využití přistýlek. Pokoje jsou rozděleny na 5 dvoulůžkových a 3 dvoulůžkové pokoje 2+2, ve kterých jsou lůžka od sebe oddělená, s možností jedné přistýlky na rozkládacím gauči. 9 dvoulůžkových pokojů 2+1, vybavených dvoulůžkem s možností jedné přistýlky na rozkládacím gauči. 2 dvoulůžkové apartmány s možností dvou přistýlek a společenskou místností, vybavenou BTV se satelitním příjmem a lednicí. 1 jednolůžkový pokoj.

Na všech pokojích jsou BTV-SAT, prostorné sprchové kouty, WC a zabudované šatní skříně.  Lůžková část je situována do 1 NP a tudíž oddělená od společenských místností, které jsou umístěny na přízemí nebo v suterénu. Součástí hotelu je finská sauna a vířivá vana.

Pro úschovu lyží slouží uzamykatelná úschovna u zimního vstupu do hotelu. Rekreace s domácím zvířetem je povolena za poplatek podle platného ceníku. Celý hotel je centrálně vytápěný z plynové kotelny. Parkoviště vozidel je u hotelu, v noci uzamčené. V hotelu platí přísný zákaz kouření, mimo vyhrazené prostory (vstupní hala).

Apartmány se skládají z obytné části a dvoulůžkového pokoje, vzájemně oddělených dveřmi, prostorného sprchového koutu a WC. Počet lůžek lze zvýši na čtyři  využitím rozkládací pohovky. Obytná část je vybavena BTV SAT, telefonem a lednicí. Pro uložení oděvů a zavazadel je možno využít vestavěné skříně v chodbičce. 

Dvoulůžkové pokoje 2+1 jsou vybavené dvojlůžkem a rozkládací pohovkou, prostorným sprchovým koutem a WC. Počet lůžek lze zvýšit na tři  využitím rozkládací pohovky. Na pokojích jsou BTV SAT a telefony. Pro uložení oděvů a zavazadel lze využít vestavěné skříně v chodbičce.

Dvoulůžkové pokoje 2+2 mají dvě oddělená lůžka a rozkládací dvoulůžkovou pohovku, prostorný sprchový kout a WC. Počet lůžek lze zvýšit na čtyři  využitím rozkládací pohovky. Na pokojích jsou BTV SAT a telefony. Pro uložení oděvů a zavazadel lze využít vestavěné skříně v chodbičce.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)