Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » hotel, hostel » Hotel Ondrášův dvůr - Bílá (hotel)

Hotel Ondrášův dvůr - Bílá (hotel) [41414]



Přijeďte si odpočinout do Ondrášova dvora - hotelu ležícího v kouzelném údolí Beskyd u obce Bílá - Mezivodí.

Svojí polohou hotel Ondrášův dvůr zaručuje ideální podmínky pro ubytování v kterémkoliv ročním období. Na své si zde přijdou nejen rodiny s dětmi, ale také milovníci horské turistiky, sportu a wellness. Hotel nabízí možnost relaxace v Thermal parku, který nadchne i ty nejnáročnější z vás. Přijeďte si na vlastní kůži vychutnat koupel pod širým nebem ve speciálně upravených kádích s vyhřívanou vodou na 36 - 40 °C. Samozřejmostí je wellnes centrum, které nabízí odpočinek v saunách a chvíle klidu a spočinutí během masáží.

Pro vaše sportovní vyžití je připravena posilovna, tělocvična, volejbalové hřiště a tenisový kurt. Na elektrokolelech a elektrokoloběžkách si můžete udělat výlet do našeho druhého hotelu Martiňák na dobrý oběd nebo na voňavou kávu a domácí koláčky z pekárny hotelu.

Přijeďte a vyzkoušejte všechny způsoby odpočinku, které nabízí hotel Ondrášův dvůr, jeden z hotelů našeho komplexu Beskydy resort.

Těšíme se na vás.

 

Hotel Ondrášův dvůr nabízí ubytování nejen v hotelových pokojích, ale také v apartmánových vilách a chatkách Ondráš a Juráš.

Na základě Vašich představ o čase u nás prožitém tak můžete vybírat pro vás to pravé. Pro rodiny s dětmi se skvěle hodí apartmánové vily, pro skupiny přátel, školy a sportovně založené jedince, kteří chtějí stihnout nádherné východy slunce nad údolím doporučujeme chatky Ondráš a Juráš. Psi jsou vítáni v apartmánových vilách a chatkách Ondráš, v hotelové části je neubytováváme.

Na každý pokoj vám rádi připravíme na požádání dětskou postýlku.

Veškeré ubytovací prostory jsou nekuřácké.

Hotel Ondrášův dvůr nabízí ubytování ve 14 jedinečně navržených a komfortně vybavených pokojích.

Celková kapacita hotelu činí 36 lůžek, z toho je 31 pevných lůžek a 5 přistýlek.

Užijte si luxusní ubytování se snídaní švédským stolem v dechberoucí krajině beskydských hor.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)