Přihlásit
Mobilní verze s GPS

SKI Malenovice (skiareál) [41413]




Areál Ski Malenovice „Na Staškově“ se nachází na úpatí Lysé hory v obci Malenovice, 29 km od Ostravy po čtyřproudé rychlostní silnici R56 do Frýdku – Místku a silnici 56 do Frýdlantu nad Ostravicí přes Novou Ves na Malenovice.

Areál se nachází v nadmořské výšce cca 520-720 m. n. m. a je vybaven umělým zasněžováním, bezkontaktními kartami, úpravou svahů rolbou a večerním osvětlením.

Areál je dobře dostupný autem, parkování zdarma. Tři parkovací plochy, první plocha je přímo u pokladny, další jsou zhruba 50 m a 100 m od pokladny.

K zahřátí a občerstvení je k dispozici zrekonstruovaná Čajovna. Nyní „Chata pod Lysou“ s venkovní terasou, velkým výběrem nápojů a teplými jídly.

V nové sezóně jsme pro Vás připravili spoustu novinek. Nová, báječná restaurace, nový dětský park, novývlek, který umožní užít si naplno zimní radovánky i začínajícím lyžařům. Nezapomeňme na nové parkoviště přímo u pokladny a také mnoho nových zážitků nejen o víkendech, kdy pro Vás chystáme nové nezapomenutelné akce.

Návštěvníkům je k dispozici 6 sjezdovek (Mamut, Staromák, Kombi, Vyhlídka, Školák a Bambino).

Lyžařská škola Japa Sport
Ať už jste úplný začátečník nebo chcete jen dopilovat techniku lyžování či snowboardingu, jsme tady právě pro Vás. Mnoholeté zkušenosti, kvalifikovaný personál, nejmodernější výukové metody. Výuka probíhá denně od 9:00- 16:00. Po domluvě od 17:30-20:30. Individuální nebo skupinová výuka. Lyžařské kurzy pro děti i dospělé.

Půjčovna a prodejna lyží a snowboardů

Nejmodernější zimní vybavení na Vás čeká přímo v areálu. Pomůžeme Vám vybrat vybavení  na míru. Nemusíte se tahat se svou výbavou. K nám dojdete pohodlně v  teniskách a my Vás vybavíme.
 

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)