Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Příbram » restaurace, hostinec » Statek - Svaté Pole (penzion, restaurace)

Statek - Svaté Pole (penzion, restaurace) [41300]



Ubytování

Ubytování poblíž města Dobříš, v klidném prostředí venkova. Možnost strávení příjemné dovolené v nových, moderně zařízených pokojích ve venkovském stylu.

Nabízíme jednolůžkové až čtyřlůžkové pokoje s oddělenými ložnicemi a možností přidání dětské postýlky. Celková kapacita je 18 lůžek.

Restaurace

V naší kuchyni vaříme výhradně z čerstvých surovin. Zaměřujeme se na lehkost a jednoduchost připravovaných pokrmů. Naším cílem je používat co nejméně mouky a vytvořit tak pro vás chutná jídla. Jako sladkou tečku nabízíme domácí dezerty, které pro vás rádi připravujeme.

Vaříme jídla české a částečně i mezinárodní kuchyně. Během roku vaříme s tématikou. Například v zimních měsících se zaměřujeme na pokrmy ze zvěřiny, na jaře na staročeskou kuchyni, velikonoční speciality, udíme ve vlastní udírně.

Česká firma Rituale speciálně pro nás praží lahodnou kávu, kterou si vychutnáte v naší restauraci. Jste-li jejími milovníky, pak jistě oceníte naši unikátní kombinaci tří druhů káv z Mexika, Brazílie a Indie. Naše káva je jemné čokoládové vůně s prvky rozinek, která na jazyku přechází v intenzivní kakao-ořechovou chuť s velmi krémovým tělem.

Kávu vám rádi připravíme do balíčku, který si pak můžete odnést domů.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)