Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » ubytování v soukromí » Apartmány Eva - Srní (ubytování)

Apartmány Eva - Srní (ubytování) [41230]




Apartmány se nacházejí v klidné části obce Srní, v rodinném domě, který je postaven v zahradě. Apartmány jsou v podkroví domu se samostatným vstupem a k využití je i jeden dvoulůžkový pokoj.

Z apartmánů je hezký výhled na Zelenou horu a panorama Šumavy. Turistům se nabízí možnost jak zimní, tak i letní turistiky. Obec Srní je známa v zimním období udržovanými lyžařskými stopami a možností sjezdování, neboť obec je položena 850 n/m. V létě je obec známa jako středisko cykloturistiky a pěší turistiky. Nabízejí se možnosti výletů do zdravé přírody a poznávání krás Šumavy. Cesty ke slatím, k jezerům, k vycházkám podél plavebního kanálu, k řece Vydře nebo řece Křemelné patří k nezapomenutelným zážitkům, neboť celá oblast leží v Národním parku Šumava.

Apartmány Eva v obci Srní jsou dostupné autobusovou dopravou, nebo automobilem. Možnost parkování je přímo v zahradě u domu, která je ohrazena plotem a bránou.

Apartmány mají vlastní vybavenou kuchyňskou linku s ledničkou. Stravování je možné též v okolních restauracích nebo hotelech. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, sprchovým koutem s WC, je možnost přistýlky, apartmány jsou pohodlné, dostatečně prostorné. V apartmánech je připojení WIFI na internet.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)