Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » Hotel MÁDR - Modrava (hotel)

Hotel MÁDR - Modrava (hotel) [41210]




Stylový a útulný šumavský hotel nabízí ubytování a pohodovou atmosféru hotelu určeného pro rodiny s dětmi v samém srdci národního parku Šumava, ve výšce 980 m n. m. K dispozici je restaurace, dětský koutek, letní terasa, sauna, herna, úschovna lyží nebo kol, Wi-Fi a parkoviště. Půjčovna elektrokol.

Hotel nabízí ubytování:

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ SE DVĚMA POSTELEMI

Krom dvou lůžek, které vám zajistí klidný spánek, v pokoji najdete i praktické noční stolky. Čtenáře potěší lampa u každé postele a ty, kteří mají rádi večerní podívanou, zase televize. K posezení poslouží malý stolek a pohodlné židle. Oblečení a další nezbytnosti si pohodlně uložíte do velké skříně v předsíni. K pokoji náleží pohodlná koupelna a vlastní WC.

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S MANŽELSKOU POSTELÍ

Dvojice si oblíbí velkou pohodlnou postel ze dřeva s nezbytnými nočními stolky. Kdo si rád čte, ocení lampičky na obou stranách postele. Plány nad mapou Šumavy v klidu proberete u praktického stolku se židlemi. K vybavení pokoje dále náleží televize a velká šatní skříň. Samozřejmou součástí je koupelna a WC.

TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ

Větší typ pokoje pro tři osoby poskytuje dostatek prostoru pro každého. Naleznete zde manželskou postel a jednolůžko. Pokoj je vybaven praktickými nočními stolky s šuplíkem na drobnosti, k pohodlnému večernímu počtení se hodí lampičky u každé postele. Součástí vybavení je stolek se židlemi, televize a velká šatní skříň, která spolehlivě pojme všechny vaše věci. K pokoji náleží koupelna se sprchovým koutem a WC.

ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ

Prostorný pokoj je vybaven manželskou postelí a dvěma jednolůžky. Naleznete zde praktické noční stolky a lampičky, které ocení nejen nezdolní čtenáři. Součástí je větší stůl se čtyřmi židlemi a velká šatní skříň. O svůj oblíbený seriál nepřijdete ani na Šumavě, na každém pokoji je k dispozici televizní obrazovka. Samozřejmostí je vlastní koupelna s WC.

ČTYŘLŮŽKOVÝ RODINNÝ POKOJ SE DVĚMA LOŽNICEMI

Oblíbeným typem pokoje zejména pro čtyřčlenné rodiny s dětmi jsou velké pokoje se dvěma ložnicemi. Dětská místnost je vybavena dvěma jednolůžky, stolkem a šatní skříní. Součástí rodičovské ložnice je prostorné manželské lůžko s praktickými nočními stolky a skříň na oblečení. K rodinnému posezení poslouží větší stolek s pohodlnými židlemi. K dispozici je televize, samozřejmostí vlastní koupelna a WC.

PĚTILŮŽKOVÝ RODINNÝ POKOJ SE DVĚMA LOŽNICEMI

Je vás víc a chcete bydlet pohodlně? Pro pětičlenné rodiny s dětmi jsme si připravili rodinný pokoj s útulnou rodičovskou ložnicí a samostatným pokojem se třemi postelemi. Dospělí mohou nerušeně odpočívat na manželském lůžku, při ruce jsou noční stolky i lampičky na čtení, součástí pokoje jsou prostorné šatní skříně na všechny potřebné věci. Stolek se židlemi ocení děti při hrách i vy při rodinných poradách. Koupelna s WC se nachází mezi pokoji.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)