Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Fara sv. Rozálie - Horní Věstonice (penzion)

Fara sv. Rozálie - Horní Věstonice (penzion) [40864]




V roce 2009 byla původní budova fary v sousedství barokního kostela sv. Rozálie zrekonstruována a v roce 2014 nově vybavena. Fara sv. Rozálie je pronajímána pouze jako celý objekt.

Ubytovací kapacita:

9 lůžek (+ 5 přistýlek) 1 x čtyřlůžková ložnice (dvojlůžko, 2 samostatná lůžka + 2 přistýlky), včetně lůžkovin a povlečení 1 x třílůžková ložnice (dvojlůžko + 1 samostatné lůžko + 1 přistýlka), včetně lůžkovin a povlečení 1 x dvoulůžková ložnice (2 samostatná lůžka + 2 přistýlky), včetně lůžkovin a povlečení vybavená kuchyně pro 14 osob (plynový sporák s elektrickou troubou, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), dětská jídelní židlička, utěrky koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem; je nutno mít vlastní ručníky samostatné WC uzavřený dvorek

Dvorek kryté venkovní posezení s možností grilování pískoviště pro děti parkovací místa před kostelem podél budovy fary možnost úschovy jízdních kol TV a WIFI zdarma Nástup na pobyt je od 15:00 prvního dne pobytu a nejpozději do 10:00 posledního dne ubytování hosté předají objekt a související prostory včetně klíčů paní správcové.

Psi, kočky a jiná zvířata nemohou být na faře ubytována s výjimkou slepeckého psa doprovázejícího nevidomého hosta. V celém objektu je zákaz kouření.

Provozovatelem objektu Fary sv. Rozálie je Biskupství brněnské,


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)