Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Děčín » pension » Penzion Větrný mlýn - Růžová (penzion)

Penzion Větrný mlýn - Růžová (penzion) [40506]




Ubytování Penzion Větrný Mlýn Růžová :

Mimořádná atmosféra bývalého větrného mlýna v prostředí romantické lesní samoty. Nádherné interiéry s krbem a storožitným nábytkem ve Vás zanechají nezapomenutelný dojem. Penzion Větrný Mlýn se nachází na Děčínsku v obci Růžová.

Penzion Větrný Mlýn Růžová ubytování :

Ubytování v penzionu je vhodné pro rodiny a menší skupiny do 10 osob. K dispozici jsou 3 dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením. Při obsazení 2 pokojů se 3 pokoj neobsazuje pro zachování soukromí. V areálu mlýna je dále bungalov ( srub ) pro 4 osoby s kompletním sociálním zařízením a malou kuchyňkou.

Růžová penzion ubytování Větrný Mlýn služby :

Zajímavé a přitažlivé ubytování pro romantiky a milovníky kouzla historie je jako stvořené pro slavnostní příležitosti. Ohniště, terasa, zahrada, parkoviště, venkovní bazén, stolní tenis a kulečník. Cena za 1 noc pro 1 osobu je 600,- CZK, ve které je zahrnuta snídaně, večeře se podávají po dohodě. Ubytování pes - za poplatek. děti do 5 let bez nároku na lůžko zdarma.

Dovolená v Českém Švýcarsku ubytování Růžová Větrný Mlýn okolí :

Mlýn se nachází na okraji národního parku České švýcarsko, kde můžete podnikat atraktivní výlety např. na Pravčickou bránu, na Tichou a Divokou soutěsku či navštívit Tiské stěny. Okolní krajina je vyhlášená pískovcovými skalami, kaňonem řeky Kamenice a rozsáhlými lesy. Růžová je rekreační obec pod Růžovským vrchem. Kopec dosahující nadmořské výšky 619 m převyšuje své okolí téměř o 300 m . V Růžové se nachází barokní kostel sv. Petra a Pavla z roku 1711 a několik hrázděných a roubených domů. Nemohli jste si vybrat pro svoji dovolenou rozmanitější a co do přírodních krás bohatší část České republiky než-li právě oblast Děčínska.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)