Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Hodonín » restaurace, hostinec » Mlynářská restaurace - Bukovany (restaurace)

Mlynářská restaurace - Bukovany (restaurace) [40476]



V naší Mlynářské restauraci (80 míst) můžete ochutnat nejrůznější krajové speciality připravené dle tradičních receptur. Základ gastronomické nabídky tvoří tradiční slovácká a staročeská kuchyně. Bohatou nabídku chutných jídel doplňuje široká škála kvalitních jakostních i přívlastkových moravských vín. Restaurace je nekuřácká. Pro děti je k dispozici koutek na hraní.

Naše nabídka

Nahlédněte do našeho bohatého interaktivního jídelního lístku s obrázky jídel. Nahlédněte do našeho VINNÉHO LÍSTKU

Vinný sklep s vinotékou Rotunda Vinný sklep (78 míst) nabízí možnost tradičního posezení s atmosférou slováckého sklepa. Večer můžete zahájit degustací vín ve vinotéce Rotunda, kterou provádí sklepmistr v kroji. Dále následuje gastronomický večer. Rádi zajistíme cimbálovou hudbu, harmonikáře nebo jakékoliv vhodné kulturní představení (folklor, šerm, divadlo…). Otevřeno na objednávku Nabídku degustací naleznete ZDE. Gastronomické akce na Bukovanském mlýně pro veřejnost Rybí speciality (leden) Zvěřinové speciality (únor a říjen) Velikonoční menu (duben) Košt vín (duben) Bukovanský gulášek (květen) Kachní a husí hody (listopad)

Restaurace Bukovanský mlýn byla zařazena do XIX. ročníku celostátního průvodce a uživatelské ankety Maurerův výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2015. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)