Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Ústí nad Orlicí » restaurace, hostinec » Chata Hvězda - Andrlův Chlum (restaurace)

Chata Hvězda - Andrlův Chlum (restaurace) [40471]




Stylová restaurace s původním dřevěným interiérem, nabízející speciality domácí i světové kuchyně, Wi-Fi pro hosty ZDARMA, ubytování v útulných pokojích, sezonní nabídku jídel i stálý jídelní lístek, výhled na malebné okolí z rozhledny vysoké 49m, venkovní posezení. Naše restaurace nabízí mimo jiné i možnost uspořádat akce v jednom z našich salonků. Ty je možné využít k oslavám narozenin, svatebním hostinám, firemním školením, večírkům a rautům.

Na chatě Hvězda se můžete také ubytovat a prožít tu krásnou dovolenou v přírodě. Kapacita chaty je 19 lůžek ve 4 pokojích 2 pokoje po 6 lůžkách 1 pokoj – 4 lůžka a 1 pokoj – 3 lůžka. Pokoje jsou útulně zařízeny se společným sociálním zařízením.

V zimě Vám nabízíme strojově upravované běžkařské tratě. V létě multifunkční tenisové kurty, petanque hřiště. Děti zde naleznou také venkovní dětské hřiště s kolotočem a vnitřní dětský koutek.

Naleznete nás v malebné přírodě kousek od města Ústí nad Orlicí. Dojedete k nám pohodlně autem po krásné asfaltové silnici, můžete jít pěšky turistickou cestou po kapličkách, nebo je toto místo hojně vyhledáváno i cyklisty.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)