Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační zařízení - Suchý (camp)

Rekreační zařízení - Suchý (camp) [40452]




Rekreační středisko Suchý je známé především jako středisko, jehož doménou je rybník o rozloze cca 6 ha. Díky této skutečnosti a možnostem ubytování v rekreačních zařízeních, patří Suchý k hojně navštěvovaným a vyhledávaným rekreačním střediskům. V rekreační oblasti se nachází přes 300 soukromých chat a 2 penziony, z nichž většina je využívána celoročně. Obec provozuje vlastní stanové tábořiště u pláže rybníka a chatovou osadu. Překrásné okolí přímo láká ke sportovním aktivitám. Kromě různých druhů turistiky mohou návštěvníci také využít tobogán a v zimním období zimní stadion.

V letním období je pro rekreanty zajištěna dobře fungující síť občerstvovacích zařízení v podobě stánků i restaurací s celoročním provozem. Vedle koupání a rybaření je možné pro pohybově zdatné využít několik turistických a cykloturistických tras. V okolních lesích si přijdou na své i milovníci hub. Turistické trasy Vás zavedou např. do jeskynního komplexu Moravský kras (vzdáleného cca 12 km), nebo stejně vzdáleného města Boskovice, kde je možnost návštívit například westernového městečko, boskovický hrad a zámek, nebo unikátní židovské město a židovský hřbitov.

Kemp Suchý leží v těsné blízkosti rybníka a nabízí možnost ubytování ve vlastních stanech a karavanech. V prostoru kempu je k dispozici nová recepce a informační centrum, sociální zařízení včetně sprch (postaveno v roce 2009), tobogán, tenisové hřiště atd. Auta mohou parkovat přímo u stanu/karavanu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)