Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Penzion Volařík - Dolní Dunajovice (penzion)

Penzion Volařík - Dolní Dunajovice (penzion) [40346]




Penzion Volařík nabízí pohodlné ubytování v Dolních Dunajovicích, s neopakovatelnou vyhlídkou na masiv Pálavy. Vinařská obec Dolní Dunajovice se nachází na jižní Moravě, necelých 10 km od turisticky atraktivního Mikulova, v těsné blízkosti hranic s Rakouskem.

Okolí je protkané cyklostezkami, které Vás provedou vinicemi, kolem Novomlýnských nádrží i Lednicko-Valtickým areálem. Penzion má 25 pokojů, 2-4 lůžkových. Prostorné pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, některé i vlastní ledničkou. Hostům je k dispozici zdarma připojení na internet pomocí wi-fi a společná kuchyňka. Penzion má vlastní půjčovnu kol, šipky, kulečník a nabízí široký výběr přívlastkových vín z Vinařství Volařík. Recepce nabízí k prodeji vína z Vinařství Volařík a drobné pochutiny.

Pro zájemce uspořádáme posezení ve vinném sklepě v Mikulově - pro menší skupiny ve vinném sklípku pod hotelem Vivaldi v centru Mikulova, pro skupiny větší (až pro 60 osob) v Křížovém sklepě. Zajistíme řízené degustace vynikajících přívlastkových vín z Vinařství Volařík, catering i cimbál. Pro zájemce domluvíme prohlídku Vinařství Volařík s výkladem a degustací přímo v provozu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)