Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » restaurace, hostinec » The Grillhouse Restaurant - Sušice (restaurace)

The Grillhouse Restaurant - Sušice (restaurace) [40322]



Specializací restaurace jsou pokrmy připravované na grilu. Dbáme na kvalitu používaných surovin a snažíme se je odebírat v maximální možné míře od lokálních dodavatelů, kteří upřednostňují kvalitu nad kvantitou. Restaurace je charakteristická příjemnou atmosférou, přátelskou obsluhou a výjimečným designem.

Abyste na talíř dostali co nejchutnější jídlo, snažíme se odebírat hlavně kvalitní a pokud možno také lokální suroviny, obzvláště maso. Celý koncept se bude točit kolem dobrot připravovaných na lávovém grilu a časem i na otevřeném ohni. Bude pro nás velmi důležité, aby zvířata, z jejichž masa budeme dobroty připravovat, byla chována v přirozených podmínkách a docházelo k pokud možno co nejméně stresové porážce. Tyto faktory velice ovlivňují kvalitu masa. Nejde však jen o kvalitu samotného masa, ale také o respekt k samotnému zvířeti. Pro hovězí maso je velice důležité, aby nějaký čas zrálo a díky tomu dostalo potřebnou kvalitu. Nezaměřujeme se však pouze na kvalitu hovězího masa. Pečlivě vybíráme i vepřové a jehněčí maso. Tato masa budou také důležitou součástí našeho menu. V letní sezóně bude k dispozici lokální zelenina, abychom byli schopni dodat opravdu čerstvé a chutné saláty nebo grilovanou zeleninu.

Vzhledem k tomu, že pracujeme s kvalitními surovinami a tedy podáváme kvalitní jídlo, je důležité jej podpořit například kvalitním a chutným aperitivem nebo digestivem. V tomto směru se zaměřujeme spíše na méně známe druhy alkoholu, ovšem velice kvalitní. Můžeme s klidným svědomým říci, že Vás po něm jistě nebude bolet hlava :) V naší nabídce najdete poměrně širokou nabídku obzvláště rumu a whisky. Nenabízíme ty nejpopulárnější rumy nebo whisky, které najdete ve velkém množství restaurací a barů, ale snažíme se nabídnout jiné alternativy, které jsou chuťově podobné. Náš obsluhující personál Vám velice rád poradí, který alkohol vyzkoušet. Na své si přijdou i milovníci cognacu, dobré tequily nebo vodky. Kromě kvalitních destilátů máme v nabídce i velmi dobré nealkoholické nápoje v podobě domácích moštů a šťáv. V nabídce máme například ovocné mošty v bio kvalitě z jižní moravy. Pokud máte rádi čaje, také si přijdete na své, neboť ani v tomto ohledu nic nepodceňujeme a nabízíme výborné čaje. Káva je další významnou kapitolou a jsme rádi, že pro nás budou kávu připravovat baristi kavárny The Coffeehouse, která si již své jméno v Sušici udělala.

Mnoho z vás jistě zná kavárnu The Coffeehouse, která už si své jméno za první rok svého provozu stihla vybudovat. Jsme velice rádi, že pro naši restauraci budou kávu připravovat baristé vyškoleni v této kavárně a nastaví vysoký standard kvality podávané kávy. Pro restauraci budou k dispozici hned čtyři baristé, kteří se budou starat o kavárenský provoz a zároveň budou připravovat kávu pro hosty restaurace. Ochutnat u nás můžete mexickou kávu, která je lokálně pražená a díky tomu se k nám dostává v té nejvyšší možné kvalitě. Baristé jsou profesionálně vyškoleni a dodržují přesné postupy, abyste si mohli svůj šálek kávy pořádně vychutnat. Ke kávě jistě patří i nějaká sladká dobrota. Na to také myslíme a nabízíme dobroty od vyhlášeného cukráře. Sledujeme i moderní trendy, které budeme postupně zavádět. Mezi ně patří například Cold brew coffee, kdy se káva extrahuje pomalu ve studené vodě.

The Grillhouse a The Coffeehouse se vyznačují originálním designem interiéru. Naším designerém je David Kroupa, který patří k zakladatelům celého projektu The Grillhouse. David zdědil svoji lásku ke dřevu a přírodním materiálům po svém otci tesaři. Od otce se naučil velmi mnoho o dřevě a také od něj získal lásku ke sběratelství. V roce 2009 odešel zkusit své štěstí do Holandska a začal pracovat jako drobný údržbář a výrobce menších kousků nábytku. Následně zjistil, že ho velice baví vytvářet útulné a inspirující interiéry s vlastním originálním rukopisem. Dráha designéra začala účastí ve výběrovém řízení pro Jägermeister, které vyhrál a od té doby spolupracoval s holandským Jägermeisterem na několika projektech. Jeho design je funkční a nadčasový. Kombinace řemesla, kvality a vlastního rukopisu tvoří každý jeho projekt jedinečný a speciální. Veškerý nábytek je ručně vyráběný, inspirovaný přírodou a životem, což dodává útulnou atmosféru. Aby docílil nejlepšího možného výsledku, setkává se se svými klienty mnohokrát, aby pochopil jejich představy a přání. Na základě přání klienta pak pracuje na designu a přeměňuje myšlenku v realitu společně se svým týmem výborných řemeslníků. Součástí finální podoby projektů bývají velmi často předměty z jeho osobní sbírky, jimiž doladí detaily celkového designu. Davidovo cílem je realizovat sny svých zákazníků využitím nejlepších řešení, materiálů, barev, předmětů a světel. Kombinace kreativního myšlení a realizace na první pohled nemožného s citem pro detail vyústila v mnoho speciálních projektů a výrobků.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)