Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres České Budějovice » pension » Penzion Tereziiny Lázničky (penzion)

Penzion Tereziiny Lázničky (penzion) [40296]




Nově zrekonstruovaný wellness pension Tereziiny lázničky - krásná stavba s dokonale symetrickou architekturou tvoří centrum anglického parku Tereziina údolí.  Stavbu nechala postavit hraběnka Terezie Buquoyová v empírovém stylu v roce 1788. Chateau nazvala po svém otci Václavu Paarovi Václavovy lázně. Lázeň je řešena ve stylu romantických staveb jako krápníková jeskyně. Po smrti hraběnky byl celý park i Lázničky pojmenovány na její památku.

Pension Tereziiny lázničky leží na česko-rakouských hranicích cca 1 km od Nových Hradů a svým hostům nabízí příjemné prostředí někdejšího šlechtického sídla rodu Buquoyů, ubytování ve stylově zařízených pokojích, speciality české kuchyně, vyhlášené v celém okolí, a prvotřídní služby masérky, Martiny Dolanské.  

Tereziiny lázničky nabízí ubytování v 9 dvoulůžkových pokojích, ve 2 dvoulůžkových pokojích menších, a ve 4 dvoulůžkových pokojích s možností 2 přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, tv se satelitním příjmem. V ceně je zahrnuta snídaně, možnost objednat polopenzi. Vyberte si některý z nově rekonstruovaných pokojů a přijeďte si odpočinout od každodenních starostí a shonu a načerpat novou energii do pensionu Tereziiny lázničky.  Pension Tereziiny lázničky služby  Pro ubytované hosty je k dispozici připojení k internetu, sluneční terasa s lehátky, transfer zdarma k vlaku a autobusu, zapůjčení průvodců a map pro plánování výletů. Dále je možné objednat služby místního průvodce, který vás provede po nejkrásnějších a nejzapadlejších místech Novohradských hor. Zdarma je k dispozici vytápěný bazén v penzionu Pod hradem. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)