Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Rakovník » Infocentrum » Informační středisko - Křivoklát (infocentrum)

Informační středisko - Křivoklát (infocentrum) [40244]



"Informační středisko CHKO Křivoklátsko - Křivoklát"

je zařízením Agentury ochrany přírody a krajiny ČR - Správy CHKO Křivoklátsko a Obecního úřadu Křivoklát. Bylo vybudováno v roce 1995, ve spolupráci s Obecně prospěšnou společností Křivoklátsko. Obecně prospěšná společnost nabízí své služby především školám, obcím a široké i odborné veřejnosti prostřednictvím výchovně vzdělávacích programů, přednášek, kurzů a exkurzí. IS je vybaveno dvěma sály. Přednáškovým s kapacitou 30 osob, který vznikl za finanční podpory Krajského úřadu Středočeského kraje v roce 2002 a konferenčním sálem pro 16 osob. Pro lektory a účastníky vzdělávacích programů je možnost ubytování přímo ve středisku. Celková kapacita IVS Budy je 26 lůžek ( 2x dvoulůžkový pokoj, 2x třílůžkový, 2x pětilůžkový a 1x šestilůžkový pokoj) a je dále vybaveno sociálním zařízením, sprchami, kuchyňkou s mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a lednicí. 

 Kde nás najdete:

Informační středisko CHKO Křivoklátsko - Křivoklát leží v obci Křivoklát, která se nachází přibližně 50 km západně od Prahy. Středisko je umístěno v podhradí gotického hradu Křivoklátu, přímo v centru Křivoklátska, biosférické rezervace UNESCO, která je uznávaným územím se zachovalými a rozlehlými lesními komplexy na středním toku řeky Berounky.

Co Vám nabídneme:

Ubytování pro 26 osob ( 2x dvoulůžkový pokoj, 2x třílůžkový, 2x pětilůžkový pokoj,1x šestilůžkový) Kuchyňku s vybavením - lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, vařič (100,-denně) Sociální zařízení a koupelnu v každém patře - vana, sprchový kout Úložnu zavazadel (důležité pro cyklisty)

Informace o CHKO Křivoklátsko, výlety do okolí, propagační materiál, suvenýry, mapy Výstavu Pro kolektivy:

pronajímáme konferenční sál pro 16 osob                    

multimediální sál pro 30 osob                    

bar                    

zajistíme malé pohoštění  

Nejlevnější ceny:

Turisté a kolektivy: 200,- Kč/osoba/noc  + 50,- Kč / celý pobyt ložní prádlo s povlečením + rekr. přípl. (v sezoně 15,- mimo sezonu 10,-) Účastníci výukových programů: 150,- Kč/ student / noc + 50,- Kč / celý pobyt ložní prádlo s povlečením

Pronájem místností :      

1 000,-/den                                        

400,-/ hodina                                        

500,-/den - studenti                                      

200,-/hodina

Pronájem dataprojektoru:  200,-/den


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)