Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » ubytování v soukromí » Ubytování Polákovi - Mezina (ubytování v soukromí)

Ubytování Polákovi - Mezina (ubytování v soukromí) [40128]


    další pojmenování: Ubytování v soukromí Slezská Harta

10 8 3

Rekreační ubytování v soukromí v samostatném domě s rozlehlou zahradou, venkovním posezením a dětským hřištěm. Kapacita ubytování je 8 lůžek a 2 přistýlky ve třech pokojích a pokrovním studiem. Ubytovácí objekt se nachází v male klidné vesničce Mezina, kde naleznete 50 m od objektu nově vybudované dětské a multifunkční hřiště.

Pohodlí ubytování Vám jistě zpříjemní večerní posezení u krbu se sklenkou vína nebo romantickou večeří připravenou z Vámi čerstvě ulovené ryby v přehradní nádrži Slezská Harta. Můžete také zhlédnout zajímavý film a nebo si třeba s dětmi zahrát nějakou stolní hru. Příjemně zakončit den můžete pěnovou koupelí v rohové vaně s výhledem na hvězdy a dopřát si tak příjemnou relaxaci, kterou může umocnit třeba masáž od Vašeho partnera. Příjemný odpočinek Vám dopřejí dřevem obložené pokoje s pohodlnými postelemi.

Chutnou snídani či oběd dle Vašich receptů si můžete připravit v plně vybavené kuchyni, která bezpochyby nesmí u ubytování v soukromí chybět.

Vaše auto ponecháte na soukromém parkovišti ležící na velké zahradě, kde je připraven altánek s grilem pro přípravu nějaké pochoutky, popřípadě posezení u táboráku a nebo jen k odpočinku. Nejen Vy, ale hlavně Vaše děti si zde najdou zalíbení třeba k vystavění nějakého hradu z písku, pohoupání a nebo osvěžení se v bazénu.

Pokud máte rádi cykloturistiku, můžete si své kola uschovat v garáži a kdykoliv s nimi vyjet a podívat se po krásách okolí Slezské Harty nebo si zajet třeba na nedaleký nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)