Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-město » víceúčelové zařízení » Sport centrum Koloseum - Plzeň (víceúčelové zařízení)

Sport centrum Koloseum - Plzeň (víceúčelové zařízení) [40053]




Koloseum najdete na největším sídlišti v Plzni na Lochotíně, v Sokolovské ulici č. 76, v nákupním objektu Atom. Sportcentrum Koloseum nabízí profesionálními stroji moderně vybavené prostředí s přátelskou atmosférou, kde se budete určitě cítit velice dobře.

Na rozloze cca 2200 m2 se nachází fitness, dva squashové kurty, horolezecká stěna a boulder, aerobní sál, sál na indoor cycling, boxing sál, kardiozóna, sauna a solárium.

Mezi další služby, které u nás poskytujeme a které v objektu Kolosea najdete je sportbar s mnoha sportovními výživovými doplňky a nápoji, prodej sportovního oblečení, umělé řasy Lashes by Adriana.  Studio Vanesa Visage – kosmetické služby, lipomassage, lymfodrenáže.

Každý klient si u nás určitě vybere – úplní začátečníci i profesionální cvičenci. Všem bez rozdílu poskytujeme maximální komfort, skvělé ceny a nejrůznější služby. Můžete využít buď jednorázové vstupné, abyste nejdříve vyzkoušeli, zdali se Vám u nás bude líbit, nebo si zakoupit některou z cenově výhodných permanentek.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)