Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » Hotel Srní Depandance Šumava - Srní (hotel)

Hotel Srní Depandance Šumava - Srní (hotel) [40041]



Depandance Šumava je vzdálena cca 150 m od hlavní budovy hotelu Srní. Hotel Srní a Depandance Šumava jsou umístěny na okraji obce Srní, uprostřed překrásné šumavské přírody. Hotel Srní a Depandance Šumava je perfektní základnou pro objevování krás Šumavy. Hotel Srní Depandance Šumava to je ubytování pro každého. Přijeďte strávit příjemné chvilky na Šumavu. Ubytování Šumava či ubytování v národním parku, tj synonymum pro ubytování na Srní.

V Hotelu Srní Depandance Šumava strávíte pobyt plný zážitků. Depandance Šumava nabízí k ubytování 46 pokojů s 94 lůžky a 41 přistýlkami. 1 čtyřlůžkové apartmá, 4 dvoulůžkové pokoje, 41 dvoulůžkových pokojů s přistýlkou. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, sprchou nebo vanou, SAT-TV, rádiem a telefonem a wifi připojením. Všechny pokoje jsou po celkové rekonstrukci. V hlavní budově hotelu Srní je dále k dispozici 93 pokojů s 200 lůžky a 108 přistýlkami. Všechny pokoje jsou nekuřácké, stejně tak se nekouří v celé ubytovací části, v hotelové restauraci a jídelně. Depandance Šumava má otevřenou Šumavskou restauraci s terasou.

Dále je v hotelu Srní restaurace Srní, hotelová restaurace Srní, Lobby bar Srní, Bowling bar Srní, Pool bar Srní a terasa Srní. Gastronomie : Profesionálové v čele s šéfkuchařem Zdeňkem Salerem nabízí jedinečné speciality především české, ale i mezinárodní kuchyně. Podávají se také tradiční šumavské pokrmy vyrobené z čerstvých lokálních surovin. Úroveň stravování může každý host posoudit během bohaté bufetové snídaně, která je zahrnuta do ceny ubytování. Pokud chtějí hosté ochutnat i ostatní produkty poctivé hotelové kuchyně, mají možnost v době od 11:00 do 22:00 hodin navštívit restauraci á la carte nebo si přikoupit večeři formou bufetu podávanou v hotelové restauraci v čase od 17.30 do 20.00 hodin. Restaurace jsou nekuřácké.

Depandancí Šumava je možné využít k pracovním setkáním, seminářům, školením, či uzavřeným obchodním jednáním. Zajistí zde pro Vás malé školení i velkou konferenci. Jako jeden z mála hotelů na Šumavě hotel Srní s Depandancí Šumava disponuje velkým kongresovým sálem s kapacitou 300 míst, dále nabízí nově zrekonstruovaný, moderní, technicky plně vybavený konferenční sál s kapacitou 100 míst.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)