Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Jičín » camp, rekreační areál, tábořiš » Kemp a koupaliště - Sobotka (kemp, koupaliště)

Kemp a koupaliště - Sobotka (kemp, koupaliště) [39760]




Kemp najdete zhruba 1,5 km od centra města Sobotka na krásném slunném prostranství obklopený přírodou s výhledem na zámek Humprecht, který doporučujeme navštívit .

Samozřejmostí je dětské hřiště, které od dubna 2013 postupně vylepšujeme a zvětšujeme. Od sezony 2013 je také naplánována trampolína, nové houpačky, skluzavka a pískoviště.

Rovněž na sezonu 2013 připravujeme obnovu volejbalového hřiště s krásným bílým pískem. Využití je zdarma, pokud nemáte s sebou míč, lze ho za mírný poplatek zapůjčit. Od 2014 další dětské prvky: dvě skluzavky, prolézačka Džungle, domeček a dětské sezení, skákací míč, kočárky a odstrkovadla.

Ubytovat se můžete v pokojích v prvním patře hlavní budovy a v chatičkách. Samozřejmě je zde i prostor pro stany.

Bazén o rozměrech 60x30 metrů je pro ubytované k dispozici zdarma, denní návštěvníci platí vstupné.

Občerstvit se můžete v kiosku v hlavní budově s přilehlou jídelnou, kde můžete při špatném počasí i posedět v teple a suchu, při slunečném dni jistě oceníte dvě terasy. 

Parkoviště v areálu je vyhrazeno pro ubytované a stanaře. Tzv. jednodenní návštěvníci mohou pohodlně zaparkovat před oplocením areálu. Pokud dorazíte na jízdním kole, po levé straně od pokladny naleznete stojany. V nedalekém městě (1,5 km na náměstí) naleznete obchody, večerku, lékaře, bus, vlak i cukrárnu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)