Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » zajímavost » BEA Centrum - Olomouc (zajímavost)

BEA Centrum - Olomouc (zajímavost) [39701]



BEA centrum Olomouc je unikátní prostředí, jehož hlavním cílem je podpora malých a středních podniků v regionu se zaměřením na rozvoj byznys inovací. Za tímto účelem je pod jednou střechou propojena oblast podpory byznysu, vzdělávání a akcelerace podniků. Podnikatelé v různých fázích přípravy či realizace svých projektů, zde mohou získat potřebné informace, přístup k know-how, expertní služby, navázat obchodní kontakty či nalézt odborníky pro své inovační týmy.

Funkční subjekty

TESCO SW a.s. – jedna z nejvýznamnějších firem působících v oblasti informačních technologií v ČR. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a implementaci software a poskytování komplexních služeb v oblasti IT. Konkrétně se specializuje na informační systémy pro facility management (správa a údržba majetku), monitorovací systémy strukturálních fondů, vnitřní integraci úřadu a služby systémové integrace. Společnost TESCO SW a.s. je investorem BEA centra Olomouc. Advantage Consulting, s.r.o. – leader mezi personálními agenturami v oblasti Recruitmentu. Působí po celé ČR již od roku 2002, regionální pobočky jsou v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě, Plzni, Ústí nad Labem a Hradci Králové. Zajišťuje komplexní služby v oblasti lidských zdrojů, zprostředkovává zaměstnance na pracovní pozice ve středním a top managementu, odborníky a oborové specialisty. Inzeruje přes 1 000 pracovních pozic na .acjobs.cz, které se denně aktualizují. Bohemian Fantasy spol. s r.o. – olomoucká cestovní kancelář s 22letou tradicí, nabízející wellness pobyty, poznávací i pobytové zájezdy. BEATA lunch & coffee – originální kombinace samoobslužné jídelny a denní kavárny v moderním a příjemném prostředí s výhledem na řeku Moravu. Bea Beauty - kosmetický a kadeřnický salón. Spolupracující subjekty v rámci kraje – OK4INOVACE, OK4EU, Univerzita Palackého v Olomouci,… v rámci ČR – ministerstva, státní správa,… v rámci EU – instituce orientované na podporu inovací

Education BEA centrum Olomouc podporuje výchovu expertních a manažerských skupin v oblasti ekonomie, managementu, ICT a inovačních směrů. Funkční subjekty Moravská vysoká škola Olomouc o.p.s. – Soukromá neuniverzitní vysoká škola, která již od roku 2005 připravuje budoucí experty a manažery v oboru Ekonomika a management. Moravská vysoká škola Olomouc si klade za cíl poskytnout studentům teoretické znalosti a praktické dovednosti, které mohou být využity jak v podnikatelské sféře, tak i ve veřejné a státní správě. Kromě studia výše uvedeného studijního oboru je studentům nabízena možnost přihlásit se do kurzů Energetického managementu a Facility Managementu, které jsou garantovány významnými partnery - Schneider Electric a IFMA CZ.

Acceleration BEA centrum Olomouc nabízí inovační prostředí pro firmy, které budou využívat dle stanovených podmínek snížené nájemné a poradenské služby. Funkční subjekty Olomoucký klastr inovací, družstvo – Seskupení regionálně propojených společností za účelem podpory a rozvoje inovací. Olomoucký klastr inovací se mj. zabývá podnikatelským, finančním a ekonomickým poradenstvím, pořádáním výstav, odborných kurzů a školení atd. START podnikání, o.p.s. – nezisková společnost, jejíž úkolem je podpořit rozvoj podnikavosti studentů Olomouckého kraje a to zejména prostřednictvím vzdělávání v oblasti podnikání.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)