Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Ústí nad Orlicí » pension » Apartmány U Vleku - České Petrovice (penzion)

Apartmány U Vleku - České Petrovice (penzion) [39659]




Klidný, rodinný apartmán se nachází v Orlických horách, přímo ve Sport areálu České Petrovice (13km od Žamberka). Velmi vhodný v zimě pro lyžování (vlek pod okny), v létě pro turistiku a cykloturistiku (nové silnice) – křižovatka cykloturistických tras. 

V místě restaurace s možností stravování (Horská chata Na Rozcestí, Penzion Na Statku), místní obchod, autobusová zastávka. Rodinný apartmán s max. kapacitou 6 lůžek + 1 přistýlka má celoroční provoz. Je zde kompletně vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, el.vařič, rychlovarná konvice, kávovar, příslušenství), obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, televize, satelit. Koupelna se sprchou a WC. Ručníky k dispozici. Ložnice pro 4 osoby (manželská postel, 2 samostané postele + 1 přistýlka. Prostor pro ukládání lyží a kol, ohniště – grilování, u apartmánu horský potok, v létě minizoo, k dispozici trampolína.

Zima – v místě vleky (vlek cca 10m), snowpark, snowtubing, lyž.škola, půjčovna, servis, um.zasněžování, běžecké trasy, nový SKI BAR, večerní lyžování. Každý víkend tradiční akce na lyžích.

Léto – v místě půjčovna koloběžek, horské káry na vleku, lanovka, trampolíny, letní tubing, vodní narážedla, křižovatka cykloturistických tras. Rybolov - přehrada Pastviny, chytání pstruhů (v místním rybníku u objektu). Houbaření-kolem krásné lesy. Vojenské bunkry z 2.svět.války (nad objektem tvrz Adam).

Je dobře dostupný autem, v létě parkování přímo u objektu, v zimě parkoviště 50m. Autobusová zastávka 50m vzdálená.

Možnost zajištění polopenze a plné penze v restauraci vzdálené 50m.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)