Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » OREA Hotel - Špičák (hotel)

OREA Hotel - Špičák (hotel) [39593]



Hotel je idálním místem pro zimní i letní dovolenou, turistiku a pobyt rodin s dětmi.                 Hotel byl postavený v roce 1970 a celkově rekonstruovaný v roce 1998. Hotelový resort se nachází na horské louce vzdálené od hlavní komunikace 800 m. Hotel rodinného typu s překrásným výhledem na nejvyšší horu Šumavy, Velký Javor. Ideální pro rodiny s dětmi (dětská herna, venkovní dětské hřiště, ohniště).

OREA Hotel Špičák se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m n. m. v chráněné krajinné oblasti Šumava na hranici NP Šumava. "Vzdušné lázně" v klidném a překrásném prostředí jsou ideálním místem pro relaxační pobyty, zimní i letní turistiku.

V těsné blízkosti resortu jsou lyžařské vleky, sjezdovky a upravené běžecké tratě. V blízkosti jsou největší lyžařské areály Špičák a Velký Javor. Hotel je na křižovatce turistických cest a cyklotras. V zimním období doporučujeme zimní pneu a sněhové řetězy!

Hotel disponuje: 73 pokojů 145 lůžek telefon, TV-SAT hotel má pokoj s bezbariérovým řešením částečně balkon

Popis pokojů:

STANDARD DOUBLE ROOM - dvoulůžkový pokoj (nekuřácký) o velikosti 20 m2, vybavený koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT a telefonem. U všech pokojů možnost TWIN.

DOUBLE ROOM WITH BALCONY - dvoulůžkový pokoj s balkónem a výhledem (nekuřácký) o velikosti 20 m2, vybavený koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT a telefonem. U všech pokojů možnost TWIN.

TRIPLE ROOM - třílůžkový pokoj (nekuřácký) o velikosti 25 m2, vybavený koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT a telefonem. U všech pokojů možnost TWIN.

FAMILY ROOM - rodinný pokoj (nekuřácký) o celkové velikosti 30 m2, vybavený koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT a telefonem.                                                          

Umístění hotelu v klidném a překrásném prostředí je ideálním místem pro pořádání konferencí, meetingů, školení, prezentací, firemních akcí i pobytů. Konferenční kapacity hotelu: Salonek Javor: 8 míst Salonek VIP: 30 míst Salonek Terasa: 45 míst Konferenční prostory Vám můžeme vybavit: zpětný projektor, flipchart včetně papíru a fixů, promítací plátno, TV se zpětnou projekcí, videorekordér, řečnický pult s ozvučením…


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)