Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » hotel, hostel » Šumava Inn - Kvilda (hotel)

Šumava Inn - Kvilda (hotel) [39591]



Hotel Šumava Inn se nachází v samém srdci Šumavy na Kvildě. Zajímavým, netradičním, ale přesto komfortním interiérem a domácí atmosférou se pokusíme získat vaše srdce a nabídnout vám druhý domov. Ať už u nás strávíte den, dva či týden, pro nás nejste číslem pokoje, ale náš milý host.

Hotel a restaurace Šumava Inn leží na Kvildě, v samém srdci Šumavy. Věříme, že si Vás získáme zajímavým, netradičním, komfortním interiérem a domácí atmosférou a nabídneme Vám tak Váš druhý domov.

Náš unikátní interiér si zamilujete nejen Vy, ale i Vaše děti. Přesvědčte se o jedinečnosti netradičního ubytování v našem hotelu. 

Historie Restaurace Šumava Inn sahá až do roku 1837. Jedná se o původní restauraci U Krále Šumavy z filmu Karla Kachyni Král Šumavy. Restaurace nabízí nejen tradiční českou kuchyni, ale i staročeská a šumavská jídla a zvěřinu. Každý den Vám připravujeme zvýhodněné polední menu. Děti se u nás mohou zabavit v dětském koutku, dospělí u stolního fotbalu, kulečníku nebo interaktivní střelnice.

Během roku plánujeme tematické akce jako zabijačkové či zvěřinové hody, svatomartinské slavnosti, řízkování, hudební večery a další. Připravíme Vám svatební hostinu, rodinné oslavy a firemní večírky. Se svou koprovou omáčkou a ovocnými knedlíky se restaurace Šumava Inn zařadila do projektu Czech Specials.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)