Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » dětské hřiště » FaunPark Žirafa - Čestlice (dětské centrum)

FaunPark Žirafa - Čestlice (dětské centrum) [39574]




Funpark Žirafa nově nabízí také zábavu pod širým nebem! Venkovnímu dětskému hřišti vévodí hrad o reálné velikosti plný klouzaček a prolézaček. Součástí areálu jsou také nafukovací skluzavky, trampolíny a houpačky. Rodiče ocení příjemné posezení pod slunečníky na venkovní zahrádce.

Autodrom:

Populární závody Formule 1 mohou děti na vlastní kůži okusit na našem autodromu, kde se závodí s časem i mezi sebou. Na své si přijdou také tátové, kteří se jistě na chvíli zasní při pohledu na své potomky prohánějící se po závodním okruhu.

Nafukovací skluzavka:

Obrovská nafukovací atrakce s podobou římského koňského dvojspřeží. Určena je pro děti od čtyř let a má uvnitř dvě nafukovací skluzavky, mezi kterými se nacházejí schůdky. Jedná se o oblíbenější formu nafukovacího hradu a jedno z největších lákadel dětského hřiště.

Kolotoče: 

Otáčivé atrakce, které jsou zajímavé svou pestrostí, světelnými efekty a motivy např. medvěd, chobotnice, palmy!

Obrovská dětská prolézčka: 

Pětipatrová prolézačka je svou velikostí - více než 2.000 m3 - největší dětskou prolézačkou v Evropě. Atrakce se skládá z průchodů, skluzavek, tobogánů, prolézacích stěn, sítí, bazénků s míčky. Součástí je také „válečnický“ prostor s děly poháněnými vzduchem a vystřelující pěnové míčky.

Interaktivní hrací automaty:

Především starší děti zde stráví skvělé chvíle při hraní všech možných druhů her. Velké oblibě se zejména u chlapců těší například hasičský simulátor, kdy děti sedí v požárním autě a pistolemi se skutečnou vodou hasí graficky vytvořený plamen.

Vláček:

Pro děvčata i chlapce, kteří neradi točí volantem a raději se nechají vézt za zvuku houkání po kolejích. Na okruhu, po kterém se motoráček prohání celé tři minuty (jedna jízda), si mohou radost z jízdy užít i ty nejmenší, třeba sedíce na klíně rodičů.

9D kino:

Naše 9D kino vtáhne své návštěvníky do děje a zapojí veškeré jejich smysly. Uvidíte 3D obraz, do tváří vás bude šlehat vítr, bude na vás padat déšť i sníh, ucítíte vibrace a dynamický pohyb sedadel. V nabídce je více než 80 filmů pro nejmenší i dospělé.

 

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)