Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Hodonín » přístav » Vodní doprava - Strážnice (přístav)

Vodní doprava - Strážnice (přístav) [39552]



Pobyt blízko vody nebo přímo na vodě má své nenapodobitelné kouzlo. Pokud chcete strávit dovolenou, víkend nebo třeba jen několik hodin na lodi, nemusíte hned vyrážet do Holandska nebo Francie, které jsou plavbami po vodních cestách proslulé. Podobnou příležitost už totiž máte i u nás, a to na moravském Baťově kanálu, zvaném Baťák. Záleží na vás, čemu dáte přednost, a především kolik času můžete plavbě věnovat. K dispozici jsou kánoe, motorové čluny, ale i obytné motorové lodě, na nichž můžete strávit jedinečný víkend nebo týdenní dovolenou. Pokud máte v úmyslu vyjet si jen na hodinku či dvě a nemuset se zabývat řízením lodě, není nic jednoduššího než nasednout na palubu naší velké vyhlídkové lodě Ámos a nechat se pohodlně provézt těmi nejkrásnějšími místy Baťova kanálu. Meandry řeky Moravy zase nejlépe prozkoumáte při pádlování na kánoích. Jsou stabilní a snadno ovladatelné, takže se hodí i pro začátečníky. Kapitánský průkaz nebo jiné odborné zkoušky nebudete potřebovat ani v případě, že se rozhodnete strávit několik dní plavbou na obytné motorové lodi. Její řízení je totiž natolik snadné, že ho po krátkém zaškolení zvládne téměř každý…

Obytné motorové lodě

Po krátkém kurzu se stanete kapitánem své dovolené! Pro řízení našich lodí není třeba žádné oprávnění. Před plavbou budete proškoleni o ovládání lodě a o pravidlech provozu na vodní cestě. Lodě jsou pojištěné.

Bikeboat

Chtěli by jste se svést lodí s koly a pokračovat dále na kole nebo si udělat rodinný výlet do některého z přístavů? Právě pro Vás je zde novinka- Bikeboat. Bikeboat pluje podle interaktivního jízdního řádu přesně podle Vašich požadavků.

Osobní loď Ámos

Poznejte nejkrásnější místa Baťova kanálu z paluby nejmodernější lodě. Loď je vybavena klimatizací i topením.

Hodinové vyhlídkové plavby s průvodcem:   odjezd 11.00 a 15.00hod.

červenec a srpen- každý den květen, červen, září – soboty a neděle

Kanoe

Poznejte přírodní park Strážnické Pomoraví na našich  kanoích. V roce 2014 můžete plout posledním neregulovaným úsekem řeky Moravy-meandry nebo vyzkoušet dobrodružnou plavbu po starých ramenech řeky Moravy a zavlažovacími kanály. 

Motorové čluny

Vyrazte na výlet na Baťův kanál. S našimi motorovými čluny se můžete plavit od jedné hodiny až po celodenní výlet. Pro řízení lodě není třeba žádné oprávnění. Před plavbou budete proškoleni o ovládání lodě a o pravidlech provozu na vodní cestě. Lod je pojištěná.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)