Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » hrad, zámek, tvrz » Domov seniorů - Černá Hora (zámek)

Domov seniorů - Černá Hora (zámek) [3943]



Domov pro seniory je umístěn v prostorách zámku (více na ) v Černé Hoře (více na ). Jeho zřizovatelem je Okresní úřad Blansko . Domov zajišťuje komplexní ošetřovatelskou péči pro dospělé a kapacita domova je 212 míst . Jednolůžkové pokoje jsou 4 , dvoulůžkových je 36 , třílůžkových je 9 . Čtyř a vícelůžkových pokojů je 20 .

Součástí poskytovaných služeb je rehabilitační oddělení , které zajišťuje služby na vysoké úrovni v oborech elektroléčba ( ultrazvuk , magnetoterapie , diadynamik , biolampa , solux ) , vodoléčba ( perličkové koupele , hydromasáže , vířivé koupele , parafin ) a léčebný tělocvik individuální nebo skupinový . Další skupinou léčebných procedur jsou muzikoterapie a ergoterapie .

Pro využití volného času obyvatelům domova organizují jeho pracovníci zájezdy , kulturní vystoupení , promítání videopořadů , pořádají kulturně společenské akce , hry a soutěže . Kromě komplexní ošetřovatelské péče zajišťuje domov i další služby jako holič , kadeřnice , pedikůra , kantýna .

V prostorách zámku byla zřízena kaple .

Snahou všech zaměstnanců je vytvořit co nejlepší podmínky pro spokojený život spoluobčanů , kteří jsou do péče domova svěřeni .


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)