Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Hotel Roubal-Pecka (hotel) [39413]




Hotel Roubal naleznete v malebném městečku Pecka, v okrese Jičín na rozhraní Českého ráje a Krkonoš, je umístěn přímo na náměstí v blízkosti gotického hradu Pecka. Menší lyžařský vlek je přímo v obci Pecka, další vleky v obci Zvičina 6 km od hotelu a v Herlíkovicích vzdálených asi 30 km. V letním období lze využít nedaleký sportovní areál s přírodním bazénem, volejbalem a tenisovými kurty, nebo se vydat na kole po některé z cyklistických tras. Lákavými atrakcemi blízkého okolí jsou Lázně Bělohrad, ZOO ve Dvoře Králové, aquapark Liberec, Prachovské skály, hrady Kost a Trosky a zámek Humprecht.

Hotel Roubal disponuje dvou až pětilůžkovými pokoji s možností přistýlky a dvěma apartmány až pro 4 osoby s celkovou kapacitou 45 míst. V hotelu se nachází malý konferenční sál pro 10 lidí s dataprojektorem, TV a tanečním parketem.  Hotelová herna pak nabídne šipky, kulečník, karambol a ping-pong.  Pro děti je k dispozici skluzavka, bazének a další hračky.

Hotelová restaurace nabízí kvalitní českou i zahraniční kuchyni s kapacitou 80 míst. Rádi zde pro Vás zorganizujeme svatební hostinu, firemní akci či večírek s hudební produkcí.

Celý hotel i restaurace jsou nekuřácké. Hotel je po dobu zimní sezony 1.11.2014 až 30.3.2015 uzavřen.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)