Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Třebíč » hotel, hostel » Hotel Sádek - Kojetice (hotel, restaurace)

Hotel Sádek - Kojetice (hotel, restaurace) [3935]



HOTEL NENÍ BEZBARIEROVÝ!!!!

Ubytovací kapacita hotelu je 12 pokojů s  51 lůžky pro hosty včetně přistýlek (dvou, tří a vícelůžkové pokoje) a jeden služební pokoj.  Součástí každého pokoje je sociální zařízení, televizor, telefon a wifi.
Vybavení pokojů si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Vybavení hotelu

Příjemné posezení v restauraci s teplou i studenou kuchyní,širokoúhlou projekcí pro sportovní přenosy, (50 míst), nekuřáckým salónkem (70 míst)  a terasa (90 míst), s překrásným výhledem na místní vinohrady a okolní krajinu Vysočiny.

Venkovní posezení u vydlážděné udírny (100 míst) s možností rožnění selat, krůt a nabídkou uzených i grilovaných specialit. Novinkou je pořádání domácích zabíjaček pro firmy(listopad - březen).

Vinařský sklep s unikátní eggerskou klenbou se skládá ze tří lodí. V první stylová vinárna (80 míst), ve druhé vinotéka s boxy, které se pronajímají k archivaci lahvových vín. Třetí loď slouží jako produkční sklep, ke zpracování vína z místního vinohradu. Zdejší vinotéka také nabízí prodej archivních vín domácí i zahraniční produkce. Ve sklepních prostorách probíhají degustace, řízené předními našimi i zahraničními vinaři.

Díky rozsáhlým společenským prostorám nabízí Vinařské centrum možnost uspořádání akcí od firemních školení po soukromé rodinné oslavy, svatby, promoce, zabíjačky s doplňkovými službami (hudební produkce, ohňostroj,květinová výzdoba).

Součástí centra je přírodní amfiteátr (700 míst), kde jsou pořádány kulturní a společenské akce (divadelní představení, hudební vystoupení, letní kino aj.), včetně tradičního cimbálového festivalu.

K hotelu Sádek vede příjezdová komunikace, součástí centra jsou dvě parkoviště, k dispozici je úschovna kol.

V areálu centra je nainstalována Wi-Fi síť a web kamera.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)