Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Jičín » motorest » Motel Charlie - Kovač (motel)

Motel Charlie - Kovač (motel) [39327]



Náš motel se nachází přibližně 12 km od Českého ráje v obci Kovač, přibližně na polovině cesty  z Jičína do Hořic v Podkrkonoší (směr na Hradec Králové).

V areálu motelu Charlie naleznete romantickou stylovou restauraci s výbornou kuchyní a venkovním posezením na kamenné terase. 
K dispozici je ubytování v příjemném prostředí penzionu nebo v soukromí přízemních chatek zasazených do přírodního prostředí s parkovou úpravou. Celková kapacita ubytovacího zařízení je 53 míst.

Náš motel od roku 1991 navštívilo a oblíbilo si již mnoho návštěvníků a mezi nimi i spousta populárních osobností a všichni se k nám rádi vracejí, což svědčí o vysokých kvalitách námi poskytovaných služeb.
Umožníme pobyt Vašich čtyřnohých přátel, pokud neomezí pohodlí našich hostů. Vozíčkáři mají bezbariérový přístup do vyhrazených ubytovacích zařízeních.

Přijďte se i Vy přesvědčit, že nenabízíme běžný standard, ale přicházíme vždy s něčím novým a lepším a máme svým hostům co nabídnout. 

Vybrat si můžete z těchto výborných jídel, napít se nealko i alkoholických nápojů a samozřejmostí jsou naše vyhlášené coctaily.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)