Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Karviná » hotel, hostel » Hotel Na Fryštátské - Karviná-Fryštát (hotel)

Hotel Na Fryštátské - Karviná-Fryštát (hotel) [39245]




O hotelu Hotel-Restaurant Na Fryštátské se nachází v blízkosti centra města a přesto stranou od dopravního ruchu v Karviné-Fryštátě. Mezi výhody této atraktivní lokality patří klidné prostředí zaručující nerušený spánek i snadnou dostupnost vlastní dopravou. Hotel nabízí komfortní ubytování v 11 pokojích a apartmánech v hotelové části a také komfortní ubytování v 5 pokojích na penziónku, který se nachází v blízkosti naproti hotelu. Najdete zde i vhodné prostory pro pořádání společenských akcí, soukromých nebo firemních oslav a školení. Lze využít restauraci a jednací salónek. 

Hotel má k dispozici vlastní parkoviště, které se nachází za budovou hotelu a budovou penziónku. Parkoviště je střeženo nočním hlídačem a kamerovým systémem. Svou polohou a technickým zabezpečením zaručuje bezpečí pro Vaše automobily. 

 

Hotel Vám nabízí ubytování ve dvou apartmánech, osmi dvoulůžkových pokojích a jednom třílůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním WC, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a telefonem. Každý pokoj je připojen k vysokorychlostnímu internetu. Použití internetového připojení je zahrnuto v ceně ubytování. Recepce poskytuje všechny běžně dostupné služby pro návštevníky hotelu: kontrolu hotelového účtu, informace o hotelu, kulturních, sportovních i společenských akcích a vyřizuje další požadavky ubytovaných hostů.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)