Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Karviná » restaurace, hostinec » Restaurace Na Zámku - Karviná-Fryštát (restaurace)

Restaurace Na Zámku - Karviná-Fryštát (restaurace) [39235]



Přijměte naše srdečné pozvání k návštěvě Restaurace Na Zámku Karviná Fryštát, který se nachází v levém křídle fryštátského zámku na Masarykově náměstí v Karviné. Nejen pro milovníky dobrého vína je k dispozici výběr kvalitních vín z jihomoravských vinic.

Připravena je pro Vás také bohatá nabídka pokrmů. Díky nové a moderní kuchyni mají u nás připravovaná jídla tu nejlepší kvalitu. Kromě specialit pro gurmány nabízíme v pracovní dny také tři druhypoledního menu za výhodné ceny, široký výběr alko i nealko nápojů, lahvové i čepované pivo, 11 druhů kávy, 18 druhů italské horké čokolády, míchané nápoje alko i nealko, teplé a studené moučníky.

Kromě běžného provozu restaurace pro Vás připravíme celou řadu akcí, kterým toto stylové prostředí dodá slavnostní charakter. Od svatební tabule, přes promoční nebo maturitní oběd s rodinou, oslavu narozenin, smuteční pohoštění, až po firemní setkání, studený nebo teplý raut.

Vaši hostinu Vám zajistíme "na klíč". Od jmenovky na stole, přeskvětinovou nebo balónkovou výzdobu, upečení dortů, koláčů,propečené selátko, hudební produkci živou nebo reprodukovanou a v neposlední řadě zajistíme také ubytování pro Vaše hosty.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)