Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Opava » pension » Pension Svatý Florian - Hlučín (penzion)

Pension Svatý Florian - Hlučín (penzion) [39210]




V samém centru Hlučína, jen několik desítek od hlavního náměstí, si můžete odpočinout:

  • Ve čtyřech dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (překvapíme vás  prostornou vanou), televizí, telefonem a připojením k Internetu (wi-fi).
  • Ve dvou luxusních apartmá v podkroví, z nichž větší je vybaveno klimatizací a má vlastní terasu s nádherným výhledem na město. I apartmá mají vlastní sociální zařízení a vybavení jako dvoulůžkové pokoje.

Pro hotelové hosty i návštěvníky "z ulice" připravujeme denněněkolik hlavních jídel i pochoutky minutkové kuchyně, otevřeno máme od 11.00 do 22.00 hod., v neděli pak do 18.00 hod.

Gurmánským zážitkům ve stylovém prostředí bývalé hasičské zbrojnice s otevřeným krbem se může ve stejnou chvíli oddávat až 50 milovníků dobrého jídla, dalších 5 míst nabízí náš bar.

K dispozici je salónek s tanečním parketem, vhodný pro pořádání svateb, rodinných oslav nebo abiturientských večírků. Pro vaši akci na přání zajistíme i diskotéku nebo živou kapelu.

Salónek je vhodným místem také pro firemní školení a pracovní schůzky, firmám nabízíme stravování a ubytování zaměstnanců na služebních cestách za zajímavé ceny. V letních měsících obsluhujeme také na venkovní terase.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)